3 renoveringer, der kan skabe glæde som lejlighedsbeboer

Kigger man på de mange lejligheder rundt omkring i det danske land, er der løbende dukket flere og flere nyrenoverede lejlighedskomplekser op i de store danske byer. Længere ude i provinsen, men også stadig i stor stil i storbyerne, findes der ældre, charmerende lejligheder, der emmer af stil og historie, men som godt kunne trænge til en kærlig hånd.

Mange kan afslå tanken om at flytte i en lejlighed, fordi det oftest spænder ben for nogle ting, man fremfor alt kan opnå i en totalrenoverede lejlighed eller et hus. Vi har fundet 3 bud på ting, der kan, ved hjælp af fornyelse, renovering eller etablering, fremme et salg af en lejlighed eller skabe glæde ved at bo i en lejlighed.

Nyt køkken

Mange lejligheder, af mindre størrelse, har enten et lille areal som køkken, eller også er det begrænset, hvad der er af muligheder for indretning og praktiske midler som fx en opvaskemaskine, eller som pladsmangel til opbevaring.
Hvad end det er en lejelejlighed eller ejerlejlighed, kan et nyt køkken gøre stor glæde, og det behøver ikke koste en formue. At rive en væg ned kan give store muligheder for store udfoldelser, og bor man i en lejede lejlighed, kan man forhøre sig ad hos sit boligselskab, om mulighederne for en hel- eller delvis finansiering. Husk at sælg idéen på baggrund af boligens øgede værdi ved et nyt køkken.

Altan er lig med udeliv

Hvem siger, man ikke kan have et udeliv, på trods af, at man bor på tredje sal i indre by? Ved de fleste lejligheder er det muligt at få etableret en altan til sin lejlighed og på den måde have mulighed for at drikke sin morgenkaffe ude i solen eller nyde et koldt glas hvidvin inden aftensmaden ude på altanen. Tjek denne side ud for altanmuligheder.

Giv dine gulve nyt liv

Har din lejlighed gulvtæpper, gulve med grimme, gamle plamager eller trægulve, hvor man risikerer at få splinter i fødderne? Hvilken hverdagsglæde giver det? En god grund til at overveje mulighederne for en fornyelse af hele boligens gulve, hvad end underlaget består af. Forhør dig af hos dit boligselskab om mulighederne hertil, eller undersøg selv sagen som ejer, hvorledes du kan få afhøvlet gulvene, slebet og lakeret dem.