4 gode oplevelser på Fyn

Sommeren er over os, og stadig flere vælger at holde sommerferie i Danmark. Der bugner med sommerhuse ved de danske kyster, som bliver lejet ud, og mange af disse ligger på Fyn. Holder du eller skal du holde ferie på Fyn, er der masser af gode oplevelser, der ligger lige rundt hjørnet. For overblikkets skyld får du derfor her 4 ideer til gode oplevelser på Fyn.

Romantisk wellnessophold

En gang i mellem er det nødvendigt at komme væk fra hverdagens stress og jag, og hvilken bedre måde findes der end at tage på wellnessophold? Med udsigt over Storebælt ligger Hotel Hesselet helt perfekt til et romantisk ophold, der byder på spa, behandlinger og champagne. Er du og din partner til lidt romantik hjemmefra, er dette måske stedet for jer.

Kulinarisk oplevelse

Er du og din familie til lækker mad og god vin, så er et besøg på Oluf Bagers Gård et godt bud på en skøn aften. Oluf Bagers Gård er en restaurant i Odense, som serverer lækker mad, hvor der bliver kredset om detaljerne, så du og dit selskab kan få den bedst mulige oplevelse. Med en 9-retters menu og vinbar, er der ingen tvivl om, at I vil få en god aften med lækre smagsoplevelser.

Historisk fordybning

Hvis du interesserer dig for historie og jernalderen, er Jernalderlandsbyen Odins Odense i Næsby helt sikkert noget for dig. I skolernes sommerferie flytter flere danskere ind og lever, som der blev levet fra år 500 f.kr til omkring 1100 e.kr. I landsbyen er der rig mulighed for at opleve rekonstruerede huse, arbejdspladser og livet uden mobiltelefoner og elektricitet. Jernalderlandsbyen er også god for de mindste, så er hele familien på ferie på Fyn, er det en aktivitet, der passer til langt de fleste.

Klassisk eventyr

Er du og din familie klar til at opleve en af de mest kendte seværdigheder i Odense, er det H. C. Andersens hus, I skal besøge. H. C. Andersen skrev nogle af de mest kendte eventyr, vi har i Danmark, og på Fyn kan du besøge hans barndomshjem. Barndomshjemmet ses ofte på postkort, og børn og unge under 18 har gratis entre. H. C. Andersens barndomshjem er en del af HCA-museum. På selve museet kan hele familien gå op opdagelse i Andersens værker og se og høre om hans papirklip. Derudover er der også mulighed for at se digterens berømte ejendele.