5 events du kan holde på din rideskole

Er du ejer af eller bestyrer på en rideskole? Så læs med her og få 5 tips til sjove arrangementer du kan holde for dine medlemmer, for at skabe et bedre sammenhold, større glæde og en bedre tilknytning til rideskolen.

  1. Lav snacks til hestene

Det er super sjovt for eleverne at lave deres egne snacks til hestene. Det giver dem også en bedre forståelse for, hvad der er godt for hesten, og hvad den kan lide at spise. Gør det til et event, hvor I sidder sammen om et bord og hygger jer med at lave sjove hestesnacks.

  1. Lær om hestenes sundhed

Det er super vigtigt, at eleverne lærer om hestens anatomi og sundhed. Dine elever har sikkert allerede lært, hvordan de passer og plejer hesten, men ved de, hvad der sker hvis den bliver syg? Få din lokale dyrelæge til at komme ud og holde et foredrag eller en lille undervisningstime i hestens sundhed. Har du en rideskole nær Silkeborg? Så klik her for at finde din lokale dyrelæge nær Silkeborg.

  1. Fastelavnsfest til hesteryg

Der kan laves mange sjove temaarrangementer til hesteryg. Det kan være en fastelavnsfest, halloween, jul eller noget helt fjerde. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

  1. Campingtur

Arranger en campingtur hvor I transporterer jer til hesteryg. Tag et par små telte med eller overnat i en af de mange shelters der findes rundt omkring i den danske natur. De er gratis at benytte, men vær opmærksom på at man kan booke nogle af dem.

  1. Velgørenhedsarrangement

I har sikkert hold stævner og opvisninger på rideskolen før, men har I nogensinde gjort det for at samle ind til et godt formål? Det kan være, at en af eleverne har en særlig sag, de har et personligt forhold til, som I gerne vil støtte op om.