5 fede storbyferier

Måske rejser du meget på badeferie og vil gerne prøve en anden ferie, eller også har du været på storbyferie mange gange, men vil gerne have inspiration til nye destinationer. Da kan du læse med i denne guide, hvor du får præsenteret 5 fede rejser til forskellige storbyer.

 

1. Lissabon

Denne by er for dig, som har besøgt mange af de kendte destinationer såsom London, Rom og Barcelona. Lissabon i Portugal har vundet mere og mere ind de senere år. Her kan du besøge smukke momenter, store pladser og opleve historien af byen tæt på. Der er masser af attraktioner i Lissabon og spændende bydele. Du kan for eksempel vandre igennem den gamle bydel, som er en særlig oplevelse. I kan også se en gammel borg. Eller oplev byen fra de kendte sporvogne. Byen er meget bakket, derfor er sporvognen en fremragende mulighed at komme rundt på. Lissabon har en smuk triumfbue, hvor I fra toppen af denne kan få den flotteste udsigt udover havet og byen.

 

2. New York

Man kommer ikke udenom New York. Det er her, at utallige film er blevet optaget. Og har man set serien ’Sex and the City’, så er det utrolig spændende at se alle stederne i virkeligheden. Her kan du blandt andet opleve frihedsgudinden, det nye World Trade Center, Brooklyn Bridge, Central Park og meget mere. Derudover smager maden bare fantastisk, og servicen er i top i New York.

 

3. Prag

Her kan du få en billig ferie. For det er billigt at leve og shoppe i Prag. Du kan samtidig opleve masser af kulturliv på en af de mange pubber og restauranter, som laver mad fra hele verden. Du skal opleve en lokal øl på en af pubberne i Prag. Must-sees er Karlsbroen og Václav-pladsen i bymidten. Du kan tage metroen eller sporvognen, som kan føre dig rundt til spændende steder i Prag.

4. Amsterdam

Hovedstaden i Holland er helt klart et besøg hver. Her kan du opleve de kendte kanaler, der er igennem byen. Der er omkring 165 kanaler om og i centrum i Amsterdam. Desuden er der utallige høje elmetræer og andre træer, som gør byen til en af de grønneste i hele Europa. Der er ligeledes de charmerende huse i alle størrelser og farver, som byen er særligt kendte for.

 

5. London

Så er der London, som er en af de mest besøgte storbyer. Det skyldes blandt andet kongefamilien, som folk sidder klistreret til skærmen for at følge, når der er bryllup eller barnedåb. Er man royalist, så skal man til London for at se Buckingham Palace eller Kensigton Palace. Desuden er shoppinglivet i London en af verdens bedste. Her skal du også på en ægte pub og måske endda tage til en fodboldkamp, også selvom du ikke er fodboldinteresseret, men fordi stemningen river dig med alligevel.