5 nemme måder at opgradere din have på

Ligner din have noget, der er løgn? Eller halter den blot lidt i krogene? Gør det til et ferie- eller weekendprojekt at få gjort noget ved det. Det giver mere overskud til at slappe af, når det først er i orden. I denne artikel får du 5 tips til at opgradere din have nemt.

 

  1. Trim det hele

Hvis der er alt for meget buskads og visne planter rundt omkring i haven, er det første skridt at lave en stor oprydning. Udgangspunktet for en dejlig have er en ren have, hvor du kan starte forfra. Lej en container hos din lokale vognmand og fyld den op med haveaffald. Bord du i Varde eller omegn? Martin Olesen har et stort udvalg af containere og er din vognmand i Varde.

 

  1. Høje højbede

Højbede er en nem og hyggelig måde at sysle med planter og blomster på. Endnu mere overskueligt bliver det, hvis du giver dine højbede ben at stå på. Så behøver du ikke at bukke dig ned og få ondt i ryggen, når du går i haven.

 

  1. Hyggelig bålplads

En bålplads er garanteret hygge hele året rundt for både børn og voksne. Der findes et væld af sjove opskrifter på bål-mad. Snobrød eller popcorn er jo altid et hit. En bålplads inviterer også til udehygge året rundt. Man kan jo sagtens lave bål og grille pølser på en pind, når det sner.

 

  1. Anlæg en lille køkkenhave

Noget af det sjoveste ved at gå i haven er den del, man kan få noget ud af. Gør det til en aktivitet sammen med dine børn at passe og pleje haven. De vil elske, når der kommer gulerødder, krydderurter og ærter på bordet, de selv har dyrket.

 

  1. Vælg nemme planter

Hvis du først har ryddet hele haven og skal starte på ny, kan du med fordel vælge nogle nemme planter og en tæt beplantning. De nemme planter giver sig selv, og den tætte beplantning gør, at du ikke skal bekymre dig alt for meget om ukrudt.