Afhold dit drømmebryllup i haven

Hvem siger, at der skal afsættes en stor sum penge af til leje af dyre festlokaler? Ingen. Når du står over for at skulle afholde dit livs fest, så skal alt bare gerne spille. Med et bryllup i egen have slipper du for at skulle være ude flere år før for at sikre dig et lokale til festen. Derudover er der mange andre fordele, og naturligvis overvejelser, ved at invitere gæsterne hjem til havebryllup.

 

Udlejning af telt

For at skabe et smukt bryllup og en vellykket fest uanset vejret, så er det vigtigt at investere i et festtelt til anledningen. Uanset vejrets rasen er man sikker på, at festen kan afvikles i tørre rammer og med glade gæster. Mange afholder sig fra at booke et festtelt, da de forbinder det med mandshøje logoer og pangfarver. Men dette er ikke tilfældet, da en teltudlejer såsom ABC Teltudlejning, tilbyder enkle, ensfarvede festtelte i hvid. Hermed forbliver rammerne for brylluppet stilrene og elegante. Kommende brudepar i og omkring Silkeborg, Randers og Århus kan få leveret telte af ABC Teltudlejning.

 

100% selvbestemmelse

Med et teltbryllup i haven har du hundrede procent selvbestemmelse over, hvad der skal foregå. Mange restauranter kan levere udsøgte bryllupsmenuer, så du slipper for at skulle hyre andre til at tilberede maden. Fordelen ved at afholde brylluppet derhjemme er, at du kan kombinere elementerne helt efter eget ønske. Du er herre over musikvalget, baropstillingen, pyntningen og ikke mindst festens sluttidspunkt. Derudover behøver gæsterne heller ikke lade sig begrænse af, at der kun er et bestemt antal genstande i baren, som hvis det havde været et fast arrangement på f.eks. et hotel.

 

Sådan gør du gæsterne tilpasse

Glade gæster er essentielle for et godt og mindeværdigt bryllup. Derfor er det vigtigt at tage hensyn til og skabe gode forhold for de indbudte familiemedlemmer og venner. Man siger, at hver gæst gerne skal have cirka 1 m2 at udfolde sig på, når man skal vurdere, hvor stort et telt man skal bestille. Ydermere skal man også huske at indregne plads til bar, gavebord, buffetbord og eventuelt dansegulv. Medmindre man bor på en ejendom med mange badeværelser, så kan det være en fornuftig beslutning at leje en toiletvogn til trængende gæster. Derudover kan man tage en snak med en gartner, så eventuelle ujævnheder i græsplænen kan udjævnes før teltet opsættes.