Cotonshoppen.dk

Hvis du står og mangler noget nyt og eksklusivt tilbehør til din hund, kan vi kun anbefale dig at kigge på internetbutikken Cotonshoppen.dk. Hos Cotonshoppen har de et utroligt stort udvalg indenfor stort set alle typer af udstyr og tilbehør til din hund uanset, hvilken race og størrelse det er.

De har alt fra hundelegetøj i alle afskygninger til halsbånd, hundesnore og beklædning til hunde.

Et af forretningens specialer er afgjort pelspleje, hvor de kan levere både shampoo og balsam så vel som alle typer af klippeudstyr og kamme og børster. Hvis vi bevæger os i den mere seriøse ende indefor pelspleje, kan du finde både elektriske klippemaskiner samt de såkaldte blowere til hurtig tørring af pelsen. Omkring klippemaskiner findes disse i alle prisleje alt efter, hvor krævende klippeopgaver, du skal i gang med. Hvorvidt en hundeklipper, eller hundetrimmer, skal være trådløs eller med ledning er udelukkende en smagssag, og der er fordele og ulemper ved begge løsninger. Du kan dog også vælge at klippe din hund manuelt med en saks, som mange stadig sværger til. Dette stiller dog i høj grad krav til håndelag og dygtighed udi hundefrisørfaget.

Når din hund så er klippet og nybadet skal du måske på udstilling. Til dette formål kan du med fordel købe en klapvogn til hunden, de såkaldte strollere. Det er blevet mere og mere normalt at bruge disse både i bybilledet samt på udstillingerne. En stroller er faktisk et genialt hjælpemiddel på udstillinger, hvor parkering ofte foregår langt fra selve udstillingen på en mark eller lignende. Her er det yderst praktisk, at du kan komme dine hunde ind i strolleren, som du så læsser med dit øvrige udstyr som stole, groomingtaske og lignende. På storbyferien er en stroller også en praktisk opfindelse. Specielt hvis du har mindre hunde, der hurtigt kan risikere at blive trådt på eller komme i vejen for andre i trafikken. Også den ældre og gangbesværede hund har stor glæde af dette.

Strollere fås idag i mange varianter og prislejer og ikke mindst størrelser. De fleste strollere hos Cotonshoppen er udstyret med en trimmebordsplade fastgjort ovenpå selve strolleren. Denne kan dog hurtigt afmonteres ved hjælp af fingerbetjente clips. Skal du på cykeltur ud i naturen, kan du til flere modeller tilkøbe et såkaldt cykelkit, der gør, at du kan spænde din hundevogn efter din cykel. Så er det bare afsted ud i det blå.