Dedikeret tandlæge i hjertet af København

Vi sætter alle pris på en god tandlæge. Det er vigtigt med en tandlæge, som vi kan stole på og læne os trygt tilbage i stolen hos. Samtidig er det rart, at vores tandlæge er nem at komme til, så det årlige eftersyn ikke bliver en heldagsudflugt. Find tandlæge i København K, hvis du bor i hovedstaden og vil finde en dygtig tandlæge i nærheden af dig.

Patienten i fokus

Med City Tandlægerne bliver du mødt af et venligt personale med en professionel tilgang til arbejdet. Patienten vil altid være i fokus og vil til enhver tid få en individuelt tilpasset behandling.

Det erfarne team tilbyder en lang række af behandlinger, så de kan hjælpe dig med, hvad du end har brug for. Du vil derfor være sikret en god oplevelse og et sæt sunde tænder, når du går smilende fra klinikken.

Endvidere ydes behandlingerne til fornuftige priser.  På den måde undgår du at blive ruineret af at holde tænderne raske. Der gives i øvrigt 10% studie- og firmarabat på frie ydelser.

Hvad kan vi hjælpe dig med

Uanset om det er en simpel eller en mere kompleks behandling, du har brug for, er det noget, som City Tandlægerne kan ordne. Det brede udvalg af behandlinger gør, at du med sikkerhed kan få den rette behandling. Nedenfor kan du se et lille udsnit af de mange behandlinger, der udføres på klinikken:

  • Tandbehandling og tandrensning
  • Rodbehandling
  • Tandregulering
  • Huller i tænderne
  • Fjernelse af visdomstænder

Dette er blot en brøkdel af behandlingerne, så hvis det, du skal have lavet, ikke er på listen, er der ingen grund til bekymring.

Til de akutte situationer kan du ringe ind og få en tid hurtigst muligt – man skal for intet i verden gå rundt med tandpine eller anden smerte munden.

Opret dig nu

City Tandlægerne har åbent alle hverdage og endda også om lørdagen. Derfor behøver du ikke gå midt i arbejdstiden for at nå dit årlige tandlægetjek, eller hvad du ellers skal have fikset.

Ønsker du at blive patient hos City Tandlægerne kan du ringe allerede nu og aftale nærmere. Når først du er registreret som ny patient kan tandlægetider både bestilles på hjemmesiden eller over telefon. Der går altså ikke lang tid, før du har en erfaren og kompetent tandlæge midt inde i København.