Derfor skal du også få tjekket din kloak

Din kloak er sandsynligvis vigtigere, end du tror. Den er en essentiel del af din dagligdag, for du bruger den, når du er på toilettet, når du vasker fingre, når du er i bad, når du bruger opvaskemaskinen, og når du laver mad. Det er dog minimalt hvor meget vi tænker over kloakken i vores dagligdag, for når tingene bare fungerer, så skænker vi dem sjældent en tanke. Men kloakken har, ligesom alle andre dele af boliger, også brug for at blive tjekket efter en gang i mellem.

Få tjekket din kloak, inden det går galt

Hvis du ikke vedligeholder din kloak, kan du ende med oversvømmelser, fugtskader og rotter. Tre ting, de færreste har lyst til at opleve. For at undgå dette, er det en god idé at vedligeholde kloakken. Dette kan gøres at en kloakmester, som blandt andet kan lave en tv-inspektion af kloakrør. Du kan også selv holde øje med din kloak ved blandt andet at se efter fugt og om vandet i toilettet stiger, når du skyller ud.

Hvis du allerede oplever problemer

Hvis du allerede oplever problemer med dine afløb, er det vigtigt, at du kontakter din lokale kloakmester. Bor du på Amager, er det muligt at kontakte Broder Kloak, som er klar til at hjælpe, om end problemet er akut, stort eller småt. Læs mere om kloakmester på Amager, hvis du har problemer med dine afløb eller din kloak og har brug for hjælp.

Hvad kan en kloakmester hjælpe med?

En kloakmester kan eksempelvis hjælpe med sammenstyrtede kloakrør, utætheder, rotter og stoppede rør. Men hvis din bolig har brug for et helt nyt kloakanlæg, er det også en kloakmester, der skal tilkaldes. Ved at få hyppige tjek af din kloak kan du undgå store skader, og derfor kan du måske undgå, at der kommer rotter, oversvømmelser og fugtskader.