Derfor skal du vælge Diner Transportable

Skal du holde stor havefest, en 50-års fødselsdag eller noget helt tredje? Så har du helt sikkert gjort dig overvejelser om, hvad du skal servere af mad til dine gæster. Det kan være besværligt selv at skulle sørge for maden, fordi det både kræver tid, planlægning og ikke mindst en masse opvask. Hvis du allerede nu tænker, at du ikke orker at bøvle i køkkenet eller have en ansat til det, bør du overveje muligheden for Diner Transportable. Diner Transportable er mad, der bliver lavet af et firma, som leverer maden direkte til dit feststed. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du bør overveje Diner Transportable til din fest, eller hvis du har en virksomhed, der ønsker en god frokostordning eller mad til eksempelvis kurser.

Slip for besværet til din fest

Hvis du ønsker at holde din fest i hjemlige omgivelser, eller du måske har lejet et forsamlingshus, kræver det ofte, at du selv sørger for maden til dine gæster. Dette kan give en masse besvær, da det først og fremmest er tidskrævende – det tager nemlig tid at planlægge, hvad dine gæster skal have at spise, dernæst at handle ingredienserne ind til det hele og sidst men ikke mindst at stå i køkkenet og lave maden. Desuden kan det være vanskeligt at lave mad til mange mennesker, hvis du eksempelvis ikke har de ordentlige rammer til det eller nok fade at anrette maden på.

Du kan slippe for alt besværet, hvis du i stedet vælger at få din mad lavet og leveret af et catering-firma. Alt du skal gøre er bare at vælge, hvad dine gæster skal have spise. Catering-firmaer har ofte flere forskellige retter og menuer at vælge i mellem og du kan også selv komme med forslag. Desuden er de specialiseret i Diner Transportable, så maden er ofte mere gennemtænkt, fancy og dekorativ, end hvis du selv havde stået i køkkenet.

Hvis du ønsker en festlig aften, hvor du slet ikke skal røre en finger, tilbyder visse catering-firmaer også personale-udlejning. Med denne mulighed slipper du yderligere for besværet med servering, opvask og rengøring – bare tanken om, at du har personale ansat til den slags arbejde, kan gøre din aften meget bedre.

Giv dine medarbejdere god mad

Hvis du har en virksomhed, hvor der sommetider er brug for nem og hurtig mad til møder, receptioner, kurser og lignende, kan Diner Transportable være en god løsning. En god bid mad bidrager med flere positive ting på en lang kursusdag, hvor dine medarbejdere skal koncentrere sig.

Det er vigtigt at værdsætte sine medarbejdere, hvilket du kan gøre dagligt ved at tilbyde dem en god og varieret frokostordning. Det er hos nogle catering-firmaer muligt at få Diner Transportable som frokostordning i din virksomhed, hvilket kan få smilet frem hos mange sultne medarbejdere. Det kan nemlig være svært at finde på, hvad man skal have med på sin madpakke og ofte glemmer man den måske, så man må gå en hel arbejdsdag uden en krumme mad. Det er vigtigt at dine medarbejdere får noget at spise i deres frokostpauser, da det giver kroppen energi. Med Diner Transportable som frokostordning sikrer du dig, at dine medarbejdere får en god og varieret kost, som bidrager til deres trivsel. Der er tilsat det ekstra i en Diner Transportable frokostordning, der kan tilføre hverdagen arbejdsglæde.