Derfor skal man skifte til termoruder

Vi ved alle sammen godt, at det kan svare sig både på miljø- og pengefronten at have styr på god isolering til kontoret eller boligen. Den gode isolering sørger nemlig for, at der ikke slipper unødvendigt meget varme ud af boligen, som kun kommer fuglene til gode. En rigtig god måde at bringe sit isoleringsniveau op på, er ved at skifte til termoruder. Termoruder har, som navnet antyder, væsentligt bedre isoleringsevne end normale ruder. Det kan dog være lidt svært at finde ud af, hvorfor det kan være, så her er en lille gennemgang af princippet.

Hvad er en termorude?

En helt almindelig rude består af ét lag glas. Der er derfor mere eller mindre direkte kontakt til verden udenfor boligen gennem ruden. Det betyder, at der kan slippe meget varme ud af boligen gennem denne vej og det er selvfølgeligt noget, som man bør undgå. En termorude er speciel i den forstand, at den har mere end ét lag glas. Det er altså to ruder med et vist mellemrum mellem sig. Dette mellemrum gør, at der er væsentligt bedre isoleringsevne og specielt, hvis der også er en gas med isolerende egenskaber imellem ruderne. Man får altså et vindue, som kan give meget mere isolering for pengene end en normal rude. Det er altså en oplagt måde at spare på, men man kunne fristes til at spørge, hvordan det egentligt hænger sammen, da det også koster penge at udskifte ruderne i sig selv.

Her er regnestykket

Når du skal have skiftet ruderne i hjemmet eller på kontoret så kommer det til at koste en del mere end en normal varmeregning lyder på. Man kan derfor fristes til at spørge, om det overhovedet giver mening. Her overser man dog noget meget vigtigt, når man ikke regner det med. Det er nemlig ikke kun varmeregningen der bliver mindre. Det er også ejendommens værdi, som bliver større. Hvis man har en større værdi i ejendommen, vil det også kunne omdannes til flydende kapital, hvis man skulle ende med at sælge. Termoruderne vil derfor kunne udgifterne hjem inden der er gået ret mange år. Herefter sparer man bare penge på sin varmeregning indtil man flytter. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få billige termoruder i høj kvalitet i Danmark, så kan du finde svaret på dine spørgsmål og meget andet på den anden side af linket.