Det skal du huske, når du køber tennissko

Uanset om man spiller tennis på turneringsplan eller en gang om ugen i den lokale tennisklub, så er det vigtigt, at man har udstyret i orden. Har man ikke det, kan det i sidste ende gå ud over både ens spil men også ens helbred.

Udover at der derfor skal være styr på eksempelvis tennisbolde, der passer til lige præcist ens spillestil, er det også nødvendigt, at man har de rette tennissko, der passer perfekt til en. Spiller man i sko, der ikke er lavet til formålet, går man på kompromis med både friktion og støtte.

Når det kommer til at købe nye tennissko, er det derfor vigtigt at huske at købe et par, hvor der ikke er sparet på hverken komfort eller kvalitet. Dette gælder, uanset om man er professionel eller nybegynder.

For det første skal man vælge de tennissko, der passer til det underlag, man skal spille på. Derfor fås tennissko til græs, grus og hardcourtbaner, således man er sikret det bedste greb og friktion – uanset underlag.

For det andet er det helt essentielt for ens spil og helbred, at man finder nogle tennissko med perfekt pasform og støtte. Har ens tennissko ikke en ustabil svang, og tilbyder de ikke nok støtte, kan det have nogle uheldige følgevirkninger såsom skader og smerter i ben og ryg.

Gør som de professionelle 

Skal der købes nye tennissko, er det altså vigtigt at huske på, hvor skoene skal bruges, og at de er af god kvalitet. Ønsker man dette samtidig med et lækkert design, så er det værd at vende sin opmærksomhed mod tennissko fra Nike.

Mange sværger til Nikes smarte tennissko, da man her både er garanteret komfort og kvalitet på højt plan. Professionelle tennisspillere såsom Serena Williams og Roger Federe spiller i tennissko fra Nike, og med disse sko går man ikke på kompromis med noget som helst. Det har stor betydning for ens præstation på tennisbanen og helbredet. Derfor er det altid vigtigt, at man vælger en sko, der tilbyder den rette stødabsorbering og sål, således at man altid kan yde sit bedste.