Diagnoser på firmaet er ingen hindring med den rette sansestimulering

Der er i dag rigtig mange børn som voksne, der kæmper med diverse diagnoser. Og i mange tilfælde oplever man, hvordan de er med til at hæmme dem i deres hverdag, hvorfor de er til stor gene. Det er især i forbindelse med at opretholde et normalt arbejdsliv, at sådanne problemer bliver tydelige, idet det kan være svært at komme igennem arbejdsdagen uden at føle sig usikker, urolig eller på en eller anden måde dårlig tilpas. Dog bør det ikke være til nogen hindring, hvis blot man sørger for at have de rette redskaber blandt andet til sansestimulering på firmaet, således de kan tages i brug, når der opstår et behov for det.

Voksne får også diagnoser

Mange voksne får i dag koblet diagnoser på sig som for eksempel autisme, aspeger og ADHD. Og for det er netop disse personer, der kan have behov for lidt ekstra støtte for at komme ordentligt igennem en normal arbejdsdag på firmaet. Og det er især vigtigt, at disse får den støtte, idet det er på den måde, at de vil føle sig hørte og imødekommet på firmaet. Det er således sådan, at man sørger for at de opretholder deres arbejdsglæde og giver nogle effektive arbejdstimer ud.

Tag hensyn til de kollegaer med diagnoser

For at tage hensyn til sådanne kollegaer kan det derfor være en god ide at investere i nogle sansestimulerende redskaber, der kan være med til at forebygge de gener, som der kan opstå i løbet af en normal arbejdsdag. Og ofte er det heldigvis kun mindre hjælpemidler, som der er behov for som for eksempel noget, der kan sørge for sanseintegration som massagestole, geotag, håndledsvægt eller chewberry. Det er alle overkommelige redskaber, der kan være til gavn for firmaet såvel som den enkelte ansatte.

Giv dem de redskaber, som de har behov for i hverdagen

Vi lever nemlig i dag i en tid, hvor der skal være åbent for alle på arbejdsmarkedet, og det betyder, at der til tider må tages diverse hensyn, således der netop bliver plads til alle. Nogle steder investerer man derfor i specielle kontorstole til dem, som der har problemer med ryggen, andre steder indlægger man hver dag en halv times elastiktræning, og på andre firmaer igen er det nødvendigt at sørge for sansestimulation for dem, som kæmper med diverse diagnoser som for eksempel autisme, asperger og ADHD.

Det er den moderne form for næstekærlighed

Så selvom disse kan være hindrede på nogle punkter, skal de ikke udelukkes fra den hverdag, som der opleves, i og med at man har et arbejde. De skal blot tilgodeses og anvendes i de stillinger, hvor de kan gøre mest gavn både for dem selv og for de firmaer, som ansætter dem. Sådan viser vi en moderne form for næstekærlighed, og sådan skal vi alle være med til at sikre, at alle har det godt og trives med deres hverdag. Og derfor er der bestemt ikke nogen, der skal udelukkes.