Diamanter er en mands bedste ven

Men plejer diamanter ikke at være en piges bedste ven, tænker du måske. Og jo, det er i al fald hvad Marilyn Monroe synger, men diamanter kan faktisk også godt være en mands bedste ven. Med diamantværktøj fra Weide er du nemlig sikret et stykke værktøj, der kan bore igennem stort set alt, og som efterlader et fint og skarpt resultat hver gang.

Kvalitet er kronen på værket

Alle typer af diamantkernebor fremstilles hos Weide. Der fremstilles både de normale standarddiamantkernebor, men også alle former for special kernebor, som er tilpasset præcis til det behov, som måtte være. Fælles for begge fremstillinger er, at der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Det alsidige sortiment, som føres, gør det muligt at kunne levere bor til en hver type af opgave. Udover fremstilling af bor tilbydes der også renovering og service af alt diamantværktøj. Dette foregår også på eget værksted. Der arbejdes med renovering og slibning af skærende, klippende og borende værktøj, og specielt nyfortanding og slibning af HM-klinger er noget de har stor erfaring med.

Holder til på vestkysten, men sender til hele landet

Med sin fabrik liggende i Esbjerg er der rig mulighed for både virksomheder og privatpersoner for at kunne få diamantværktøj i Esbjerg, Ribe og Kolding, og på den måde at kunne få det bedste af det bedste til deres projekter. Men selvom du ikke selv bor på de kanter, så kan du stadig godt få glæde af den gode kvalitet og pris, for der leveres også værktøj rundt i landet, hvis du er leverandør eller forhandler.

Professionel og servicemindet

Med sit velassorterede maskinværksted varetages alle tænkelige opgaver inden for diamantværktøj. Erfaring og fleksibilitet gør det også muligt at tage specialopgaver ind, og tilpasse værktøjet lige præcis efter kundens behov og ønske. Det betyder meget, at kunderne får deres værktøj til den lovede tid, så de kan komme videre med deres projekter. Derfor gøres der alt for, at leveringstiden på både produktion, renovering og service af værktøjet bliver overholdt – og det gælder uanset om det er til private eller til erhverv. Det vigtigste er altid, at kunderne får det, som de betaler for, og at kvaliteten lever op til forventningerne. Når kvaliteten på værktøjet er i top, så bliver slutresultatet også derefter.

Så søger du diamantværktøj i højeste kvalitet, så er Weide helt sikkert en virksomhed, der kan imødekomme dine behov, så tøv ikke med at kontakte dem.