Dykkercertifikat på Lembongan

Drømmer du om at udforske verden under havets overflade? Med et dykkercertifikat får du mulighed for at opdage havets skjulte skatte og opleve farverige fisk og smukke koraller. Kombiner dette med uspoleret natur, hvide bountystrande og hyggelig ø-stemning, og så har du øen Nusa Lembongan.

 

Den lille ø ligger i Indonesien ikke langt fra den populære turistdestination Bali. Fra Balis kyst kan du nå øen med båd på blot 30-40 minutter. På mange måder er Lembongan Balis lillesøster, men så alligevel ikke helt. Med øens lille størrelse på kun 8km2 møder du en anderledes og rolig atmosfære, der står i stor kontrast til det mere hektiske tempo på Balis sydspids.

 

De fleste af øens 5.000 beboere lever af at dyrke tang, som tørres og efterfølgende eksporteres til hele verden. Da der ikke er meget fiskeri på øen, betyder det, at kyststrækningerne står stort set uberørte hen. Det gør øen til et paradis for dykkere med et hav, der bugner af liv. Her kan du spotte alverdens farverige fisk, djævlerokker, store havspildpadder, delfiner, klumpfisk og smukke koraller. Vandet på øen er enormt klart og roligt, så dykkerforholdene er helt i top.

 

Når du tager dit dykkercertifikat, vil du altid være i hænderne på nogle dygtige instruktører. Først vil I gennemgå teori på overfladen og små praktiske øvelser. Efterhånden som I bliver bedre, vil I dykke længere ned, og til sidst står I med dykkercertifikatet i hånden. Med et PADI-certifikat har du efterfølgende mulighed for at dykke i hele verden.

 

Når du ikke befinder dig under vand, kan du opleve øen til fods eller på cykel. Der kører meget få biler på øen, da det kræver en særlig tilladelse, så de fleste cykler eller går rundt. Den nordlige ende af øen er omkranset af en stor mangroveskov, hvor du kan tage på sejltur igennem. Om aftenen kan I opleve solnedgangen fra Sunset Beach med Mount Agung i baggrunden.

 

Tag med på en af Adventuredk’s grupperejser og oplev det uspolerede tropeparadis i selskab med andre unge. Lembongan er et helt oplagt sted at tage dykkercertifikat, og øen byder på nogle helt enestående undervandsoplevelser.