E-cigaretter – rygernes frihed fri for forbud

I samfundet i dag er der ikke længere plads til rygerne. Rygning er blevet forbudt på mange arbejdspladser, på skolernes områder, på togstationer, værtshuse og mange andre offentlige rum. Alt sammen grundet stramningen af rygeloven som en indsats for flere røgfri miljøer, der tiltrådte i 2007. Dermed er det i dag ikke særlig sjovt at være ryger længere. Tidligere var der ingen regler om rygning, og man kunne ryge, som man ville, hvor man ville og når man ville. Derfor kan det for rygerne føles som et overgreb på sin personlige frihed og den nydelse og afslapning, som mange rygere forbinder ved at tænde en cigaret.

For rygerne er der dog sket en positiv udvikling, da der i dag er opfundet en e-cigaret, som for rygerne kan være et alternativ til de forbudte cigaretter, og dermed kan de have deres frihed til at ryge ved at benytte sig af e-cigaretter i det offentlige rum frem for almindelig rygetobak. Der findes mange forskellige former for e-cigaretter, hvor man hos numeddamp.dk kan finde et stort udvalg af mulighederne.

 

To former for e-cigaretter

Hvis man ønsker at benytte sig af e-cigaretter, er det første valg, man skal træffe valget mellem en cigaret-erstatning eller en e-cigaret, hvor man kan lave store dampskyer.

E-cigaretten, som kan ses som en erstatning for almindelige cigaretter, og som er det typiske, valg for dem, der tager springet fra almindelige cigaretter, kaldes for en ”mund-til-lunge”-e-cigaret. Dette er en simpel e-cigaret uden en lang række indstillinger og vil for de almene rygere være nemt at anvende, da man inhalerer på samme måde som ved en almindelig cigaret. Den anden type e-cigaret kaldes for en ”sub-ohm” og kan for mange være kendt som en e-cigaret, der som nævnt kan bruges til at lave store dampskyer og derudover diverse tricks. Sub-ohm’en er et bevis på, at der er en rivende udvikling inden for e-cigaret branchen, hvilket har medført, at denne type er rigtig populær ved garvede e-cigaret brugere også kaldet dampere. Denne type er mere kompliceret end mund-til-lunge e-cigaretten og kræver forståelse for de indstillinger, som e-cigaretten indebærer og kræver derudover en særlig form for dampvæske.

 

E-cigaretter for både nybegyndere og erfarende dampere

Hos numeddamp.dk finder du et stort udvalg af både begyndersæt og dampersæt for erfarne dampere. Kendetegnet ved begyndersættende er, at de er simple at forstå og de vil ikke kræve, at man går ud og investerer i en lang række ekstra tilbehør. På trods af de betegnes som begyndersæt, bør det nævnes, at mange brugere, også de erfarne, er tilfredse med det enkelte og letalvendelige dampsæt, da det opfylder deres behov. Startsættene til de øvede og erfarne damper kræver at man har en vis forståelse for e-cigaretten og dermed os en vis form for tålmodighed. Dette skyldes, at disse e-cigaretter er mere kraftfulde med højere watt og kræver viden om både vedligehold, rengøring og driften samt brugen generelt.

Er du ny eller erfaren damper – tag et kig forbi numeddamp.dk og se udvalget af e-cigaretter.