Effektive, strømbesparende og praktiske håndtørrere til badeværelset

Der er flere forskellige muligheder for, hvorledes man kan få tørret sine hænder i forbindelse med en håndvask på badeværelset ved kontoret, i institutionen og lignende. Det kunne eksempelvis være håndklæder, papirer eller lignende, men det forholder sig dog således, at sådanne løsninger er særdeles dyre og omkostningsfulde i længden i henhold til indkøb af de forskellige dele samt det krævede arbejde. Ønsker man både at spare penge og sørge for effektiv håndtørring til elever, medarbejdere eller lignende, kan det være en fordel at være i besiddelse af en håndtørrer til badeværelset, da denne metode først og fremmest er en del billigere, mens den også kræver et mindre stykke arbejde. Her kan det være en fordel at investere i energirigtige håndtørrere, da disse vil være meget billigere i drift end de ældre, konventionelle håndtørrere.

Håndtørrere i forskellige designs og farver – hvilken passer bedst ind?
Uanset om man er i færd med en udskiftning af gamle håndtørrere til nye, eller om man er ved at skifte til nye håndtørrere frem for andre løsninger såsom papirhåndklædet, er der flere forskellige ting, man skal holde sig for øje, inden man erhverver sig en ny håndtørrer. De forskellige modeller af håndtørrere har forskellige udseender og designs, hvilket skal afstemmes i forhold til de krav, ønsker og behov, der end måtte være hertil. Ydermere kan man vælge at afstemme håndtørrerens farve med farven på den væg, håndtørreren skal placeres på, således den indgår naturligt i badeværelset. De mest klassiske modeller fås ensfarvede i farverne sort, hvid og rustfrit stål, mens det også er muligt at få andre farver kombineret i forskellige mønstre, såfremt dette måtte være at foretrække.

Lydniveau og tørretid varierer også fra model til model

Man skal naturligvis også være opmærksom på håndtørrerens forskellige funktioner og oplysninger, inden man erhverver sig en bestemt model. Det kan nemlig hænde, at nogle modeller er mere lydsvage end andre, hvilket kan være en fordel på steder, hvor badeværelset er placeret tæt ved områder, der kræver rolige omgivelser. Håndtørreren vil dog i de fleste tilfælde være på lydniveauet, 65-70 dB, hvilket ikke er specielt højt, hvormed håndtørrerens lyd sjældent vil være til gene. Herudover er det også muligt at få forskellige modeller, der har forskellige tørretider, hvilket oftest er på omtrent 10-20 sekunder, og dette er ganske fortrinligt i henhold til, at mængden af benyttet strøm er lavt, mens det også er en billigere og lettere løsning i forhold til papirhåndklædet.

Er du og dit firma, din institution, din skole eller lignende interesseret i at gøre rengøringen på badeværelset enklere og formindske støjniveauet via. enkle investeringer? Klik for at se mere.