En afgørende detalje til dit hus

Har du bygget nyt hus, og går du op i de små detaljer, så vil bygningsprofiler formentlig være noget for dig. Hos Gentech er de specialiseret i at lave profiler til byggeri i både zink, kobber og aluminium. Derudover fås de i mange forskellige farver, hvorfor det kan være med til at blive en afgørende detalje på dit hus. Det er en lille ting, som gør en stor forskel, og det kan nemt monteres på husets tag eller facade. Du kan få lavet lige den bygningsprofil, der passer til dit ønske og behov.

En flot afslutning

En bygningsprofil giver en flot afslutning på huset, og den kan samtidig være med til at sikre, at regnvand løber korrekt væk. De kan monteres på og bruges til vinduer, kantafslutninger, kviste, gavle, tage og meget mere. Mulighederne er mange, og det er muligt at sætte dit personlige præg på huset med bygningsprofiler.

Specialprofil i høj kvalitet

Du kan derudover også vælge hellere at gøre brug af specialprofiler som en detalje på dit hus. En specialprofil kan du bruge til inddækning af vinduer og alt indenfor tag og facade. Du kan hos Gentech forvente specialprofiler af aller højeste kvalitet, og det er muligt at få specialprofiler i både zink, kobber og aluminium. Hvis blot du giver målene på den ønskede specialprofil, så vil Gentech skabe et produkt af høj kvalitet med kort leveringstid.

Lyder det som om, at bygningsprofiler eller specialprofiler er den rette løsning for dig, så tag et kig forbi Gentechs hjemmeside, hvor du nemt og enkelt kan bestille dit ønskede produkt. Det er nemt og enkelt og kræver ikke meget tid. Bor du i Kolding eller en anden del af Syddanmark, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte Gentech og få et tilbud på bygningsprofiler eller specialprofiler til netop dit hus.