En eventyrlig rejse gennem “Middle Earth” på hesteryg

Antallet af mennesker, som har set Lord of the Rings og Hobbit filmene er ikke til at tælle. En ting står dog klar! Alle som har set triologierne vil elske at opleve det fantastiske landskab på tæt hold. Få har desværre tænkt over og realiseret, at det faktisk er muligt at ride gennem dette sagnagtige landskab og opleve alle de ikoniske bjerge, stiger og floder, som iscenesatte filmene på bedste vis.

Rejseselskabet HippoTours er en af få udbydere i Danmark, som faktisk tilbyder rideture til bjergfyldte og sagnomspændte land, hvor ryttere af alle aldre kan gribe manken på sin hest og galopere rundt i ægte eventyrlige naturområder, som efter sigende selv overgår selveste J.R.R Tolkiens fantasiverden.

Frihed bliver til mere end blot et koncept og følelsen af at være i live for første gang strømmer gennem enhver rytters bankende hjerte, som hesten med et ryk sætter afsted. Din krop er ikke længere enkeltstående, men del af en symbiotisk enhed mellem hest og rytter. Det er en unik chance for at opnå et helt specielt øjeblik med hesten i fokus.

Hvis ”At rejse er at leve” så er ”ride rejser ren ekstase” – Det er det ultimative for personer med passion for heste og ridning. Det er en aktiv rejseform, der giver enhver rytter en på opleveren. Om man er nybegynder til hærdet hestekender, så er der en rejse, som passer perfekt til dig og din familie.

Det er nemlig ikke kun for enkeltpersoner, men bestemt også for familier, venner og ride klubber – som blot ønsker en anderledes og mere hobbybaseret ferie.

Hvis dykkere kan tage på dykkerferie, hvis kulturelskere kan tage en kulturel rejse, hvis skientusiaster kan tage på skiferie, hvis strand-kaniner kan tage til Alanya – Ja så er der bestemt også plads til at hesteelskere kan tage på ride ferie.

Hvis du gerne vil se alle de spændende muligheder du har for en fantastisk ferie, så anbefaler vi rideferier med HippoTours – Danmarks nok bedste rejsebureau i dette fabelagtige nichemarked.