En ny type bedemandsforretning vinder frem

Når du har mistet en af dine kære, er der rigtig mange ting, du skal tage stilling til som en af de nærmeste pårørende. Det kan være svært at overskue de mange ting, der skal tages stilling til, imens man er i dyb sorg og forsøger at bearbejde den. De fleste følger traditionerne og går til den lokale bedemand. Der er måske flere muligheder, men det er de færreste, der har overskud til at indhente flere tilbud i den svære tid og vurdere pris og kvalitet.

En høj efterregning

Dog kan det være en fornuftig beslutning at overveje valget af bedemand. Et godt tip er, at inddrage en person der kan hjælpe med at holde hovedet koldt og kigge på nogle forskellige muligheder. Det kan være en ven af familien eller en god nabo, der ikke er påvirket af sorgen i så voldsom grad, som du selv er. Mange stiller måske sig selv spørgsmålet: ”Hvad koster en begravelse egentlig?” og aner ikke hvad svaret bør være.

Hos mange traditionelle bedemænd kan en begravelse hurtigt koste omkring 20.000 kr. Mange mennesker oplever, at prisen er ugennemskuelig, og at der ofte kommer en ekstra regning efter ceremonien, som de ikke var klar over. Det er en rigtig ærgerlig situation at sidde i efter en fin afsked. Så kan man pludselig komme til at føle sig smålig over ikke at ville bruge penge på begravelsen, men samtidig føler man sig snydt, da man ikke var klar over den ekstra udgift.

Pakkeløsninger

De seneste par år er en ny type bedemandsforretninger vundet frem på nettet. Her tilbydes der en række pakkeløsninger i forskellige prisklasser. Pakkeløsningerne giver et overblik over, hvad man kan forvente, at der er inkluderet i prisen, og hvad der kan tilkøbes.

Selv hvis du vælger en af de pakker med alt inkluderet, er prisen stadigvæk væsentligt under, hvad du giver hos den traditionelle bedemand. Det betyder dog ikke, at du får en discount begravelse eller ringere kvalitet. Bedemænd på internettet har som regel ingen fysisk forretning at betale husleje i, men tilbyder stadigvæk personlige samtaler og rådgivning.

Godafsked.dk er en landsdækkende bedemandsforretning, der tilbyder billige begravelser og pakkeløsninger. Klik her for mere information.