Epoxy gulv giver din bolig et nyt look

Har din bolig brug for et nyt look? Ja, så har du også brug for at få epoxy gulve. Du kan vælge at få det i alle rum eller kun i dit køkken. Det kommer meget an på, hvordan din stil ser ud. Læs mere her for at se endnu flere muligheder.

Hvilke rum skal du vælge til epoxy gulv?

Det er her, at du skal bruge mest tid på at tænke over, hvad det er, at du gerne vil have, at din bolig skal ligne. Du kan tænke over disse ting:

  • Hvad er min generelle stil?
  • Hvor meget tid gider jeg bruge på rengøring?
  • Hvem bruger rummet?

Epoxy gulve er nok især blevet kendt for at være den form for gulve, som du ser i moderne New Yorker lejligheder. Det er grunden til, at du ofte ser det på det moderne kontor, hvis du tager ud i kontorfælleskaber som i Kødbyen i København.

Men i dag kan du sagtens have det i langt flere rum, og det er ikke kun til dig, som har en lejlighed. Flere med hus er begyndt at tage gulvtypen til sig, fordi det passer godt sammen med det skandinaviske look, som vi alle sammen elsker.

Hvis du vil prøve kræfter af med det, vil vi anbefale dig, at du får det i dit køkken og i din spisestue. Så kan du altid vente med dine andre rum. Men de er især brugt til store rum, så hvis du har væg mellem køkken og spisestue, så overvej om det er tid til at fjerne den væg. Mange vælger at fjerne samtlige vægge fra dagligstue til køkken og på den måde skabe en form for studio bolig. Det giver et moderne look og så kan du altid have dit soveværelse for sig selv.

Kan du få det til alle rum?

Svaret er selvfølgelig ja, men det er sjældent, at du vælger det til rum som soveværelse og badeværelse. Generelt er det en god løsning til kæmpe rum, hvor du gerne vil have en rustik stemning.

Det er grunden til, at vi anbefaler, at du laver en form for gammeldagsindustribygning, også selvom du bor i hus. Du kan også lave et kæmpe moderne kontor på denne måde. Eller du kan gøre dit kontor til en del af resten af din bolig. Ingen grund til at dele det hele op i dag, da vi alle sammen har en bærbar og tablet.