Er din arbejdspræget præget af meget stående eller gående arbejde? Kæmper du så med hælsporer?

Der er i dag rigtig meget arbejde, som der kræver, at man enten står meget op eller går meget rundt. Og det betyder, at man som et minimum skal have nogle gode sko, der er behagelige og sunde at færdes i. Er det ikke tilfældet, kan det nemlig føre til stor gene, som der værst af alt kan hæmme en i ens hverdag. Vær derfor opmærksom på de sko, som du træder i hver morgen, når du begiver dig på arbejde og vær sikker på, at du giver dig selv de bedste forudsætninger for ikke at udvikle ubehagelige og smertefulde hælsporer.

Behandel eller forebyg dine hælsporer

Der kan opstå hælsporer, når man enten går eller står meget på sit arbejde, fordi ens fødder ikke får den støtte, som de har behov for. Det betyder, at man belaster dem uhensigtsmæssigt hver dag, og i sidste ende kan det føre til stor gene. Bruger man ej heller de rette sko, som kan være med til at give fødderne støtten, og som måske endda nærmere er med til at fremkalde smerter, er der endnu større risiko for, at man udvikler hælsporer. Og det er om noget, noget der kan være med til at hæmme en. Både i forhold til det arbejde, som man skal udføre, men også i forhold til ens normale dagligdag.

Brug støttende og stødabsorberende indlægssåler

Det er dog heldigvis muligt at forebygge og behandle hælsporer. For behandling af hælspore skal man først og fremmest sørge for at have nogle gode, stødabsorberende og bløde såle,r der giver foden støtte og en naturlig stilling. Det er blandt andet noget som Align Footwear arbejder for. Her er der med nogle gode indlæg til sko nemlig fokus på at foden er fleksibel, og at senesystemet tilgodeses, således der ikke forekommer nogen form for belastning omkring fodens langsgående sener ved hælen.

Sørg for at lave strækøvelser med fødderne

Det er nemlig sådanne ting, der kan føre til betændelsestilstande og over tid give store smerter. Skoindlæg fra Align Footwear sætter foden tilbage i en mere neutral stilling, hvorfor de også aflaster en eventuel hælspore, der er på vej. På den måde bidrager disse såler også til at mindske smerter og dermed gøre det lettere for kroppen at indgå en helingsproces. Denne behandling af hælsporer bliver dog betydeligt mere effektiv, hvis man også jævnligt sørger for at kombinere Align Footwear sålerne med regelmæssige strækøvelser af fødderne.

Såler modvirker gener i hele kroppen

Når du gerne vil både behandle og forebygge en eventuel forekomst af hælsporer, skal du derfor sørge for at anskaffe dig nogle gode indlæg til dine sko, der er designet således, du ikke belaster dine sener nær hælen, når du går meget rundt eller står meget op i forbindelse med dit arbejde. Skoindlæg er derfor den bedste løsning for dig, og det er faktisk også bevist, at gode såler kan være med til at modvirke andre gener i hele kroppen.