Et naturligt og rustikt look – vælg en stenvæg

Det er blevet meget moderne at bringe de mere rustikke elementer ind i indretningen. Det kan bryde med de ofte meget lyse og nordiske hjem, og dermed tilføje lidt ekstra til indretningen. Det er samtidig også blevet mere moderne at bringe naturen ind i indretningen, da det kan være med til at skabe noget ro i indretningen. På den måde kan man tilføje noget sjæl og personlighed til hjemme og skabe sit eget personlige præg, som passer til lige præcis sin stil. Der er flere forskellige muligheder for at bringe de rustikke elementer ind, en stenvæg er en af dem.

 

Tilføj en stenvæg i din indretning

 

Det ses hyppigere, at folk vælger at få lave en eller flere stenvægge i deres hjem. Det kan være i forbindelse med køkkenet, pen væg i stuen, i soveværelset eller et helt andet sted. Mulighederne er mange, og der er ikke grænser for, hvor man kan vælge at få etableret en stenvæg.

 

Mange er af den overbevisning, at man selv skal have en murstensvæg, som man kan fjerne alt puds og så videre fra, således væggen bliver helt rå. Det er dog ikke tilfældet. En stenvæg behøver ikke være væggens egne mursten, måske er væggen også opbygget i et helt andet materiale. Der er heldigvis hjælp at hente, da man blot kan få påsat en stenvæg lige meget væggens eget materiale. Derfor er det også lige meget, om du bor i lejlighed eller hus, det er muligt med stenvægge alle steder. Det er derfor også muligt at vælge stenvægge i mange forskelle typer sten, så der er noget, der passer til enhver smag.

 

Stenvæggen bliver blot limet på den væg, du ønsker, og det er muligt at vælge den stenlignende væg i flere forskellige materialer. Det er nemlig muligt at få væggen i både gips, sten eller den støbte version. Derudover er det også muligt at vælge mellem forskellige stenlooks. Man kan både få en stenvæg, der ligner skifer, klipper, mursten, moderne stendesign og børnedesign. Det er også muligt at få stenvæg i de realistiske looks, kubistiske eller kunstneriske looks, eller det mere klassiske naturtro look. Vælg lige den stenvæg, som passer til din smag og tilføj den rå new-yorker-stil i dit hjem. Pryd hjemmet med det rå udseende og miks det mere de mere feminine pynteting for at skabe din helt egen stil, som passer til netop dit hjem.