Få din have til at være i top

De fleste haveejere prioriterer ikke deres have i lige så høj grad, som de vil ønske. Måske kender du til, at når du kigger ud på din have, synes du, at det er kedeligt at kigge på. Du ville ønske, at du kunne skabe en have, som summede af overskud samt så mere spændende ud. Dette kan du lave om på, så du får din have til at have i top.

 

Planlæg og se mulighederne

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil, at der foretages noget nyt med din have, så kræver det, at du planlægger, hvad du gerne vil have, at der skal ske. Gå ud i din have, luk øjnene og forestil dig, hvordan dine drømme have skal se ud. Du kan f.eks. kontakte en anlægsgartner fyn, eller en anlægsgartner i din omegn for at Få professionel hjælp til renovering af din have. Tegn en tegning af din fremtidshave – på denne måde, kan du danne dig et overblik over, hvordan du gerne vil have, at din fremtidige have skal se ud.

Hvis du har valgt, at du samtidig skal have lagt ny terrasse, så tag ud for at kigge på de fliser eller træbrædder, som du godt kunne tænke dig. Spørg eventuelt fagfolk til råds omkring anlægning af din terrasse ligesom resten af dit haveprojekt, hvor du kan finde en anlægsgartner fyn eller i dit lokalområde.

 

Indvielse af din nye have

Projektet med at få din kedelige have til at blive mere indbydende og interessant at kigge på er færdig, så nu kan du fejre det. Hold derfor en havefest, som en indvielse af din nye have, som du skal tilbringe en masse glade stunder i. Vande dine nye små planter og blomsterne i dine bede, se planterne og blomsterne vokse og hør summen af bierne om sommeren. Når du holder havefesten, kan du vælge at invitere dine naboer og din familie til en lille sammenkomst. Måske er det derudover også lang tid siden, at du har set vedkommende. Du har derfor også muligheden for at se disse mennesker og få en god snak, et godt grin og en dejlig stund sammen med dem.

Hvis vejret er til det, så stå på din nye terrasse og grill pølser samt noget brød til folk. Husk det ikke behøver at være det helt store bord. Sammenkomsten kan bare være stille, rolig og helt nede på jorden.