Få et flot gulv uden at løfte en finger

Underlaget, vi går på derhjemme, som vi stiller alle vores store og tunge møbler på, og som vi trækker stolene henover hver dag, har det med at blive meget slidt efter nogle år. Ridser i trægulvet, ujævnheder i gulvtæppet, misfarvninger på linoleumsgulvet – meget kan ske, der får dit gulv i hjemmet til at se lidt trist og afdanket ud, og det betyder en hel del for det store og hele billede, når du træder ind i dit hjem.

Hos denne gulvlægger i København – stecagulve.dk – kan du få attraktive løsninger til dit gulv, både privat og for erhverv. Dette er hvad enten du drømmer om at få lagt et helt nyt gulv, eller om dine eksisterende gulve blot trænger til en kærlig hånd. Det kan for eksempel være at dine lidt ældre trægulve skal slibes ned og derefter lakeres, så de igen kan fremstå som nye, flotte og samtidig være behagelige at gå på, uden ridser, pletter, splinter eller andre små skavanker.

Hvilken type gulv skal jeg vælge?

Hos Steca guldlægger i København tilbydes du forskellige former for gulvlægning, og herudover et solidt undergulv, som kan være med til at sikre fundamentet for selve gulvet i dit hjem, så det kommer til at have en god holdbarhed i mange år fremover:

  • Parketgulv er en klassisk løsning, af lige den slags træ som du ønsker. Et parketgulv kan desuden tåle at blive slebet igen og igen, uden at strukturen i det unikke mønster bliver ødelagt.
  • Linoleumsgulve har mange fordele, da det er slidstærkt, fås i mange forskellige mønstre, designs og farver, samt er miljøvenligt og nemt at rengøre.
  • Epoxygulve er slidstærkt, enkelt og praktisk, samt har lav vedligeholdelse og en lang holdbarhed.
  • Gulvtæpper kan være en hyggelig og æstetisk løsning, til et rum hvor du gerne vil have en behagelig akustik og dejligt lune fødder.