Få et nyt og lækkert pillefyr

Når man bor i hus, er det vigtigt, at man overvejer, hvor ens varmekilde kommer fra. Der er stor forskel på de forskellige varmekilder, som tilbydes nu om dage, og det er derfor vigtigt at finde den, som bedst opfylder jeres behov. Et pillefyr er en rigtig god mulighed i forhold til mange andre varmekilder, da den er både billig i drift og god for miljøet. Man kan blandt andet finde en række af forskellige og lækre pillefyr inden hos Pillestoker.dk. De tilbyder lige nu et Blackstar Plus Pillefyr, som har en lang række fordele. Det er helt sort og æstetisk af udseende, så du ikke behøves bekymre dig om, hvor du skal placere det henne. Desuden er det super smart, fordi man ikke behøves udskifte asken i samme grad, som ved andre pillefyr på grund af dens kedelkonstruktion med askeudtræk. Det er derfor et rigtig smart pillefyr, som man klart bør overveje, hvis man vil investere i et nyt pillefyr.

2 fordele ved at udskifte dit oliefyr med et pillefyr

Hvis du lige nu har et oliefyr stående derhjemme, kan det være en god idé at skifte det ud med en helt nyt pillefyr. Der er mange fordele ved at lave denne udskiftning, og her får du 2 af dem.

  1. Det er billigere i drift. Oliepriserne er meget høje lige nu, og du kan derfor spare en hel del på varmeregningen ved at skifte til et pillefyr. Lige nu ligger oliepriserne ca. på 9 kroner per liter, hvilket svarer til en besparelse på omkring 50 procent med et pillefyr.
  2. Det er mere miljøvenligt. Hvis du går en smule op i miljøet og gerne vil hjælpe, hvor du kan, så kan du starte med at udskifte oliefyret med et pillefyr. Et pillefyr er CO2-neutralt, hvilket er langt bedre for miljøet end et oliefyr, som kører på fossile brændsler.