Få hjælp til bæredygtigt byggeri

Flere og flere begynder at efterspørge bæredygtigt byggeri. Det kan din håndværkervirksomhed sandsynligvis også mærke. Det er rigtig godt. Både for klimaet og din forretning. Det betyder nemlig, at mange efterspørger særlige løsninger, når de skal bygge, og flere og flere gerne vil renovere deres nuværende boliger eller bygninger. Der har indenfor de seneste år været en høj efterspørgsel på isolering og nye energitiltag i boligen. Den øgede efterspørgsel på energivenligt byggeri forudsætter da også, at de danske håndværkervirksomheder gør en indsats for at uddanne sig og holde sig opdateret på de nyeste løsninger. Læs med her og få gode tips til hvordan du holder din virksomhed opdateret på de nyeste klimavenlige løsninger.

Få ingeniørrådgivning

En glimrende mulighed for at holde sig opdateret på de nyeste tiltag indenfor klimavenligt byggeri er ved at anvende rådgivende ingeniører. D.A.I. holder til i Silkeborg, Aarhus, Horsens og Esbjerg og har 70 års erfaring med ingeniørrådgivning. De har stor erfaring indenfor alle typer byggerier og har stor erfaring med energirenovering, energiledelse, energimærkning, indeklima og meget mere. Du kan også holde dig opdateret ved at følge med i diverse fagblade og generelt være i dialog med dine leverandører og dit lokale netværk af håndværkere.

Efteruddannelse

Efteruddannelse er en god idé for alle typer af erhverv. Forskellige uddannelser og korte kurser kan gøre en stor forskel i kvaliteten af dit daglige arbejde. Ydermere kan det give dig nogle nye færdigheder, så du kan specialisere din virksomhed på kvalitet og opgavetyper. Bedre kvalitet og specialiserede opgavetyper kan ses på bundlinjen. Har du din egen virksomhed, kan du komme til at tjene mere, og er du lønmodtager, kan du opnå en højere løn for dit arbejde. Hvis du er faglært håndværker er der også mulighed for at læse en lang række videregående uddannelser, der kan styrke din faglighed og indtjeningsmuligheder yderligere.