Få klargjort din bil på kvalitetsbevidst autoværksted i Sønderborg

Hos Auto-Jensen, som er et autoværksted i Sønderborg, kan du få klaret alt på din bil. Hvad enten det er en forsikringsskade, klargøring af din bil til syn eller et helt regulært servicetjek af bilen, så kan det klares. De er særligt stærke i mærkerne Audi og WV. Vil du hellere have en anden bil, end den du har nu, ja så er det også en mulighed, de sælger nemlig brugte biler, hvor der er reklamationsret i op til 6 mdr.

 

I gode hænder uanset hvad du skal have lavet på din bil

 

Forsikringsskade

Det er muligt at få din bil repareret ret hurtigt for alle typer af forsikringsskader uafhængig af, hvor slem skaden er. Hvis du inden reparationen har brug for gode råd og vejledning, kan det også lade sig gøre. Det kan være svært at finde hoved og hale i forsikringspapirerne, hvis ikke du tidligere har prøvet det. Auto Jensen er vant til sådanne sager. De har set lidt af det hele, derfor har de en stor erfaring, som kan give dig klarhed og overblik over din situation.

 

Klar til syn

Når bilen skal til syn, kan det være rart at den på forhånd er gået efter for diverse fejl og mangler, som skal og kan forbedres. Her er det en fordel at bruge et værksted, som har flere års erfaring med klargøring af biler til syn. De ved, hvad det er, der skal kigges efter, så der ikke kommer grimme overraskelser til selve synet.

 

Service

For at bilen bevarer garantien, er det vigtigt at få den afsted til service. Ved at køre bilen til service vil du forbygge skader og sørge for at sikkerheden af bilen er i orden, så du trygt kan køre rundt. Ved service suges olien op og ny olie bliver fyldt på. Det sikrer, at din motor bliver smurt med en god olie, hvilket er vigtigt, så motoren ikke brænder sammen.