Få kontakt med dit underbevidste sind

Hypnose er genvejen til kontakt med dit underbevidste eller ubevidste sind – hvor alle dine hensigtsmæssige samt uhensigtsmæssige mønstre ligger gemt. Det er måske ikke noget man til daglig går og tænker over, men mange af de ting, som vi går og gør i hverdagen, bliver i virkeligheden styret af vores underbevidsthed. Få kontakt med dit underbevidste, prøv hypnose Roskilde.

Hypnoses mange muligheder

Ved et besøg ved en hypnose i Roskilde kan du få hjælp, hvis du har et problem, eller måske en vane eller tanke, som begrænser dig i din hverdag. Hypnose er godt til dig, der måske har en fobi, som nedsætter din livskvalitet, eller hvis angsten har taget overhånd, og er blevet ukontrollerbar for dig. I klinikken midt i Roskilde arbejdes med områder inden for blandt andet; angst, højdeskræk, flyskræk, eksamensangst, jalousi, præstationsangst, lavt selvværd, usikkerhed, søvnproblemer, rygestop, afhængighed eller vægttab.

Hypnose kan altså hjælpe med mange ting også mange andre ting end dem, som er nævnt i eksemplerne ovenfor. Derfor er det altid en god ide at kontakte en hypnotisør, hvis du har et problem, som du har lyst til at ændre på. Der er altid mulighed for at få en uforpligtende snak om dit problem eller situation, hvis du er nysgerrig på, om hypnose kan hjælpe på dit problem – hos hypnose i Roskilde er de klar til at tage hånd om problemet.

Brug hypnose til at skabe forandring

Hypnose er et rigtig stærkt værktøj til forandring. Da det er din underbevidsthed, der styrer dine følelser, dine tanker, dine valg, dine handlinger samt dine beslutninger. Derfor kan du ved at komme i kontakt med det underbevidste gennem hypnose skabe resultater i dit liv. Med hypnose kan du løse dine indre konflikter, og skabe de ændringer du ønsker dig.

Garanti for tryghed

For nogle kan hypnose virke til at være noget mærkeligt noget. Derfor er det vigtigt, at man inden en behandling finder ud af, hvad det egentlig handler om. Det er vigtigt, at man er tryg gennem hele situationen. Hos hypnose i Roskilde lægges stor vægt på, at du som kunde er tryg hele vejen igennem hypnoseforløbet. Dette indebærer, at hver konsultation altid startes med en samtale om problemstillingen. Derefter vil man komme i en hypnose inden selve behandlingen. Dette er for, at man kan lære hypnosetilstanden at kende og dermed kan slappe fuldstændig af, og bliver tryg ved situationen. Tryghed er i fokus, og du skal ikke bekymre dig.