Få mere plads i sommerhuset med en tilbygning

Har du sommerhus ved Odsherred eller Vig på Sjælland? Sommerhuset er danskernes fortrukne åndehul, og et sted hvor vi kan nyde weekender og ferier væk fra stress og jag. Mange ældre sommerhuse er typisk små og beskedne. Det har sin charme, men som de fleste ønsker du nok lidt mere luksus og afslapning, når du er væk hjemmefra.

Vig tømrer- og snedkerservice er specialister i at lave tilbygning på sommerhuse. De har et stærkt samarbejde med andre professionelle håndværkere og agerer derfor gerne hovedentreprenør på dit projekt. Sammen med dig laver de en konkret plan for hele projektet, så du hurtigst muligt kan nyde dit fornyede sommerhus.

Udvid og få mere plads

Har I ofte overnattende gæster, der må sove i stuen? Har I svært ved at klemme jer sammen om spisebordet, når det regner? Små sommerhuse har sin charme, men er også ofte upraktiske. Med en tilbygning kan I få ekstra sovepladser og råderum, og samtidig øge sommerhusets værdi.

Få hjælp af en snedker til at bygge smarte løsninger med køjesenge og måske en hems, hvor der også kan gemmes opbevaring i. Generelt er det en god idé at finde eller få konstrueret møbler, der kan have flere funktioner. Det kan f.eks. være bænke, der agerer opbevaring eller borde, der kan gøres længere eller kortere.

Plads til lidt mere luksus

Ønsker du at få lidt mere luksus ind i dit sommerhus? Opvaskemaskine er virkelig et must, når man skal slappe af og være på ferie. Byg dit køkken om med en tilbygning så du får god plads til at lave lækker feriemad. Når det kommer til udvidelse af køkkenet, er det også muligt at lave en ”tilbygning” på terrassen. I dag findes der rigtig mange fine løsninger med udekøkkener og stenovne, hvor man kan lave det lækreste mad. Det giver også en hyggelig stemning, så man kan være sammen om at lave maden.