Få større overskud og højere livskvalitet – prøv hypnose!

Ved at aflægge et besøg hos en professionel hypnotisør kan du opnå større overskud i hverdagen og højere livskvalitet. Hypnose ses som en genvej til dit underbevidste eller ubevidste sind. Det er der alle dine hensigtsmæssige samt uhensigtsmæssige mønstre ligger gemt. Det er måske ikke noget man til daglig går og tænker over, men mange af de ting, som vi går og gør i hverdagen, bliver i virkeligheden styret af vores underbevidsthed. Har du et problem, en udfordring eller måske en fobi som begrænser dig i hverdagen? Drømmer du om at slippe af med dette så prøv Shinhypnose Hillerød.

Et personligt forløb med dig i fokus

Hos hypnotisøren i Hillerød sørges der for, at der bliver sammensat et personligt forløb til dig. Derfor er det også dine behov, der er i fokus, og disse som forløbet tilpasses efter. Derfor kan du ved shinhypnoses hypnotisør i Hillerød være sikker på at få den mest effektive samt målrettet behandling for dig.

En bred vifte af muligheder

Med hypnose kan du afhjælpes med en bred vifte af forskellige problematikker. Dette gælder både det personlige og følelsesmæssige plan samt udfordringer af den mere livstilsorienterede karakter. Ved den erfarne hypnotisør i Hillerød kan du få hjælp til blandt andet; Angst, fobier, stress, søvnproblemer, problemer med vægten og eksempelvis overspisning.

Hypnose kan altså hjælpe med rigtig mange forskellige ting også mange andre ting end dem, som er nævnt i eksemplerne ovenfor. Det kan derfor være en god ide at kontakte en hypnotisør, hvis du har et problem, som du har lyst til at ændre på. Der er altid mulighed for at få en uforpligtende snak om dit problem eller situation, hvis du har spørgsmål til hypnoterapien i Hillerød.

Virkningsfuld hypnose

Det er rigtig vigtigt, at du får det ud af hypnosen, som du ønsker eller forventer. Samtidig er det

vigtigt, at man er tryg gennem hele situationen. Hos hypnotisøren i Hillrød lægges stor vægt på, at du som kunde er tryg hele vejen igennem hypnoseforløbet. Under konsultationen arbejdes der sammen om dine følelser, hvorfor det er vigtigt at lære hinanden at kende. På denne måde får hypnotisøren kendskab til lige præcis dig og dine følelsesmæssige reaktionsmønstre. Denne fokus skyldes, at det er følelserne, der får en til at tænke eller handle, som vi gør. Med en afklarende samtale findes frem til de tankemønstre, der er uhensigtsmæssige, og forhindrer dig i at leve dit liv, som du ønsker det.