Få svaret på hvorfor du skal efterisolere

Er du husejer og har været det i mange år, så kender du muligvis til begrebet isolering. Men er du ny husejer eller kommende husejer, så er det ikke sikkert, at du kender til isolering. I så fald kan du blive klogere på isolering, og hvorfor det er vigtigt i denne artikel.

 

Hvad er isolering?

I moderne byggerier er der benyttet forskellige former for isoleringsmaterialer, som giver en god isoleringsevne. Det vil sige, at boligen har en god evne til at holde på varmen. Hvis boligen er bygget med ordentlig isolering, så sparer du penge, da du ikke i så høj grad skal skrue op for varmen, fordi boligen netop holder bedre på varmen. Er der derimod utætheder i boligen, så kan varmen sive ud, og du er nødsaget til at skrue mere op for at kunne få varme i huset.

 

Der er mange, som køber huse af ældre bebyggelse. I disse huse er der oftest ikke en optimal isolering. Der er flere typer af isoleringsmetoder blandt andet:

 

  • Isolering af loft
  • Isolering af facade
  • Isolering af hulmur

 

Spar penge på sigt og nu og her

Ved at få et tæt isoleret hus som kan holde på varmen, kan du spare penge på varmeregningen. Så skal du godt nok gøre en investering i form af efterisolering – hvis huset har behov for det – som koster dig et større beløb. Til gengæld kan du både få tilskud fra staten og udnytte håndværkerfradraget, som gør prisen alt i alt billigere på efterisolering. Da du med efterisolering laver en energioptimering, som også er med til at skåne miljøet, så kan du få tilskud. Derudover kan du få fradrag for arbejdslønnen inklusive moms men ikke for materialer. Der er derfor gode besparelse i forbindelse med efterisolering. Bestil et tilbud på efterisolering her.