Find din seng

Hos seng.nu hjælper de dig med at finde den bedste seng for dig i en imponerende kvalitet og til en billig pris. Men selvom de hjælper dig med at finde en billig seng, går de ikke på kompromis med dig og dine ønsker.

Her kan du både finde kontinentalsenge, luksuriøse elevationssenge og robuste boxmadrasser. De sørger for, at du kan være helt sikker på, at du finder den perfekte seng, der passer lige netop til dig med garanti for kvalitet og holdbarhed ud over det sædvanlige.

 

Kontinentalsenge

Kontinental er den seneste tid blevet meget populære grundet deres enormt behagelige komfort og elegante, høje udseende. En kontinentalseng er den lækreste form for seng du kan få. Du behøver ikke lede længe for med seng.nu får du svaret på, hvilken kontinentalseng du skal vælge, og hvilken, der passer lige præcis til dig!

En kontinentalseng har oftest tre madraslag: Nederst består sengen af en boxmadras, i midten findes en komfortabel springmadras, og øverst er en behagelig topmadras.

Der findes kontinentalsenge, hvor den midterste madras består af to madraskerner, hvilket gør det muligt at vælge forskellig fasthed til hver side af sengen – på denne måde kan du og din partner få jeres nødvendige individuelle støtte. Støtten afhænger af fastheden på madrassen, hvilken kan måles ud fra jeres vægt.

 

Elevationssenge

Elevationssenge kan hæves og sænkes i både fod- og hovedende. Det betyder, at du nemt kan justere senge til dine behov – det er netop derfor mange vælger en elevationsseng.

Du bruger en del timer i din seng, så derfor skal det også være den helt rigtige! Med denne seng kan du både ligge godt om natten, men også sidde ret op med ryggen, hvis du eksempelvis vil se fjernsyn eller læse en god bog.

 

Boxmadras

En boxmadras er en komfortabel og praktisk madras med en indbygget træramme.

I mange boxmadrasser er der pocketfjedre, hvilket gør, at den konstant tilpasser sig til din krop og den konturer – denne madras har altså oftest flere forskellige komfortgivende egenskaber.

 

Topmadras

Med en topmadras er du sikret en bedre nattesøvn. Samtidig med det kan betrækket på en boxmadras heller ikke aftaget og vaskes. Derfor vil du ikke kunne undgå, at der over længere tid kommer sved, hudceller og lignende ned i madrassen. Dette kan du undgå, hvis du har en topmadras øverst i sengen. På denne måde er du sikret den bedste og sundeste nattesøvn.