Find forbedrede og sikre segboards hos segboard.nu

Hvis du kunne tænke dig et nyt, forbedret og sikkert segboard, så gå til webshoppen segboard.nu og find lige præcis den model, du ønsker.

På sitet segboard.nu kan du finde billige segboards, der samtidig lever op til de sikkerheds- og kvalitetskrav der skal til på det europæiske marked. De er altså fremstillet i bedste kvalitet og har gennemgået store forbedringer sammenlignet med de billige ”Kina-modeller”, der har haft problemer med at bryde i brand, som Berlingske skriver her.

På hjemmesiden kan du også finde en oversigt over alle de certifkater og godkendelser, som leverandørerne til segboard.nu har fået. På den måde kan du vide dig sikker på, at alle segboards er godkendte og lever op til sikkerhedskravene.

Segboards.nu forhandler segboards i mange forskellige farver og modeller, så de passer præcis til din stil. Alle boards er nu også udviklet i forbedret letvægtsudgave, så de er nemme at transportere rundt. Hvis du vil bruge dit board udendørs, skal du vælge en af de modeller, der har off road gummidæk.

Segboard.nu lover dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13, og derudover kan du også få leveret din vare gratis, så snart du har købt for over 300 kroner.