Giv hunden kød og bedre helbred

Hunden er menneskets bedste ven, og har været det i århundreder. Derfor vil vi den det allerbedste og passer og plejer den, leger med den og mange får et helt særligt forhold til deres hund. Den bliver ligefrem et ekstra familiemedlem, der agtes højt og er elsket. Den skal have masser af frisk luft, motion ved gåture, sund mad og drikke og en masse kærlighed for at være en glad og tilpas hund. Og derudover skal den tages til dyrlægen og tilses, hvis den fejler noget for hunde kan blive syge og utilpasse ligesom mennesker. Det handler om at aflæse sin hunds adfærd, og ændrer den sig er det sandsynligvis tegn på. at der er noget galt helbredsmæssigt.

Maden kan være synderen

Og eftersom mange hunde lider af forskellige helbredsmæssige lidelser, er det ikke usandsynligt. Det skyldes deres omgang med mennesker, som resulterer i et liv indendørs med tørfoder, fordi det er mest praktisk. Men tørfoder er forarbejdet, og indeholder derfor en masse stivelse, der ikke er godt for hundes helbred. Det spiser de ikke naturligt, og derfor er deres kroppe ikke bygget til at nedbryde det. Så selvom en reklame for tørfoder til hunde kan virke lovende og tillokkende, er det højst sandsynligt ikke den sundeste diæt for din hund. Det kan føre til forskellige lidelser som allergier, fordøjelsesproblemer, store problemer med hud eller pels, degenerative sygdomme eller hudbetændelser. Derfor er rå mad en langt bedre diæt for hunde end tørfoder.

Kom det til livs med Barf-foder

Eftersom tørfoder ikke er det optimale måltid for din hund, er alternativer nødvendige. Det er hvad Barf-foder kan hjælpe til, da det er en diæt udelukkende bestående af rå mad som kød og grøntsager, som hunde oprindeligt er bygget til at indtage. Barf foder til din hund er friske råvarer, der er nedfrosset på en sikker måde. Når det er ubehandlet er det fyldt med næringsstoffer og enzymer, som hunde har behov for for at have en god fordøjelse. Barf foder kan fås i Danmark og er med til at styrke din hunds immunforsvar, tænder, diarré og generelle energiniveau. Barf foder er altså et rigtig fordelagtigt alternativ til din hunds gode helbred og velvære, hvilket jo er alt man ønsker som hundeejer.