Guide til hoteller i Vestjylland

Identificer den helt rigtige hotelophold for dit ophold i Vestjylland.

På denne side vil vi forsøge at opsætte en udførlig guide til, hvilke hotelmuligheder turister og besøgende i Vestjylland har. Der er bokstaveligtalt hundredvis af hoteller og det kan være svært at finde perlen i et hav af muligheder.

Det er naturligvis værd at bemærke, at der ikke findes et universelt ”bedste” hotel – alt vil omhandle og være bundet op på ens præferencer og budget.

Generaliserende overblik over de “bedste” hoteller i Vestjylland: Der er primært valg byer, hvis lokation og afstand til vand og strand er i højsæde.

Søndervig:

I Søndervig er der en lille håndfuld overnatningsmuligheder; Hotel Strandkroen, Heraklit House, Søndervig Feriepark og Danland Klitten. Alle har sine klare fordele, hvor især Ferieparken vil være at foretrække for mange turister.

Hvide Sande:

I Hvide Sande er der tre primære overnatningsmuligheder; Danhostel Hvide Sande Vandrehjem, Dancamps Holmsland. Der vil også være nogle som vælger at overnatte på Hotel Fjordgården i Ringkøbing, netop pga. lokation og afstand til Hvide Sande, samt prioritering af Hotel over Hostels og udlejningslejligheder. 

Ringkøbing:

I Ringkøbing er der et hav af muligheder; Hotel Fjordgården, Danhostel Ringkøbing, Hotel Ringkøbing, Anelka Bed & Breakfast, Holmsland Bed & Breakfast osv. Hvis prisen er en faktor, så vil du nok vælge at overnatte enten på en af de fantastiske Bed & Breakfast muligheder, eller på Hotel Ringkøbing. Er prisen derimod ikke den store bekymring, og leder du efter kvalitet over alle andre – Så er en overnatning i Ringkøbing på Hotel Fjordgårdenbestemt besøget værd. Med over 200 anmeldelser på Hotels.com, og en rigtig fin score på 4,1 er det det åbenlyse valg, for folk der ønsker lidt ekstra opmærksomhed og rammer. 

Esbjerg:

Det vil ikke undre nogen, at Esbjerg er rig på overnatningsmuligheder. Alt fra, Cabin Esbjerg, Danhostel Esbjerg, Hotel Britannia, Scandic Olympic til 272 Bed & Breakfast. Alle med kernekvaliteter. Hotel Britannia er et 4-stjernet hotel, som bestemt er besøget værd, hvis det er et hotel du leder efter. Er du på udkig efter lidt stilhed i en ellers travl by, så kan jeg virkelig anbefale 272 Bed & Breakfast – som byder på virkelig flotte omgivelser og værelser, som man ikke kan undgå ikke at forelske sig i.

Det var en oversigt over de primære byer og turistdestinationer, som du finder i Vestjylland – nær kysten. Vi vil over den kommende tid forsøge at lave en mere komplet liste, hvor hoteller fra hele Vestjylland er med, og fokus mere er på Pris end på lokation og spirituelle rammer.

Vi håber du har fået nytte af denne lille guide, og ser frem til at præge dig med endnu flere informative indlæg, som beriger din oplevelse og ophold i det vestjyske.