Guide til wellness og hjemmespa

Det er vist de færreste, der kan løbe fra, at lidt selvforkælelse og spa er lækkert ind i mellem. Det er desværre nok også de færreste, der har råd til at prioritere en tur på skønhedsklinik eller spaophold særlig ofte.

Heldigvis kan man med en mindre eller større indsats skabe en skøn wellness og spa stemning hjemme på sit eget badeværelse.

 

4 lette tips

Vil du allerede hjem og skabe wellness stemning i dag, er der her 4 lette tips til at skabe den perfekte stemning:

 

  1. Duftlys er gode til at skabe en hyggelig stemning. Vælg en neutral duft f.eks. nyvasket tøj eller en let citrusduft.
  2. Sæt en lille trådløs højtaler på badeværelset, og afspil beroligende zen-musik på. På de forskellige musiktjenester er det nemt at finde en spa-playliste.
  3. Sæt mobiltelefonen på fly-tilstand. Når du skal bruge tid på at forkæle dig selv og slappe af på badeværelset, er det ikke optimalt at blive forstyrret af sms’er eller mail-notifikationer. Slå den på flytilstand så du stadigvæk kan bruge musikfunktionen til ovenstående punkt.
  4. Køb en lækker vamset badekåbe og nogle lækre produkter. Du kan også gå på nettet og finde et væld af opskrifter på diverse masker og scrubs.

 

En gennemgående spa-oplevelse i hjemmet

Stearinlys og en badekåbe kan gøre meget, men ikke alt. Måske går du og drømmer om at renovere det gamle badeværelse, så du får endnu mere lyst til at spendere et par timer om ugen på selvforkælelse?

 

Hvis du vælger at renovere dit badeværelse, er der en række elementer du kan tænke med ind i det for at skabe en endnu mere intens stemning af wellness og hjemmespa.

 

  • Få installeret gulvvarme – så er det slet ikke så slemt at sidde og vente på at ansigtsmasken stivner.
  • Rainshower – et stort brusehoved giver en fantastisk oplevelse. Byg brusenichen op med glas eller få muret en hylde ind plads med fine runde sten eller planter.
  • Få installeret et justerbart lys. Det kan dæmpes til de afslappende stunder, men kan også skrues op, så du kan plukke øjenbryn.

 

For totalløsninger på badeværelser med indretning og udførelse, klik her.