Guld i loftet

Du går måske og drømmer om at få en ny lampe til din spisestue. Måske er belysningen på badeværelset blevet sløvt, eller måske trænger gangen til den helt store makeover med en lysekrone. Uanset hvorfor du ønsker en ny lampe er der råd og hjælp at hente, du skal blot vide, hvor du skal lede efter den.

Auktioner i det 21. århundrede

Du har måske ikke gjort så meget i auktioner før, eller måske er du på fornavn med den lokale auktionarius. Uanset hvor dit erfaringsniveau er, vil der altid være nye spændende ting at opdage og udforske på auktioner. Auktioner er specielle, fordi det aldrig er helt fastsat, hvad sortimentet er, eller hvad de forskellige ting skal koste. Måske er du på jagt efter en god pris på en af de velkendte klassikere som f.eks. PH-lamper, eller måske er du på udkig efter en lampe, som er helt unik. På en auktion ved man aldrig hvad der kan ske og det er et af det helt store trækplastre, fordi det introducerer et element af spænding til en ellers kedelig tjans. Man kan forvandle indkøbsprocessen til et rent eventyr, hvor man kan gå på jagt mellem de mange velkendte modeller og mærker, eller man kan tage en omvej forbi de helt unikke lamper, der har et helt specielt udtryk. Det fedeste ved auktioner nu om dage er, at du ikke behøver at tage ud til en fysisk auktion, men kan klare det hele med et klik fra din sofa og stadig få den samme oplevelse.

Uanset om du er til rene linjer eller de lidt mere skæve af slagsen, er der helt sikkert noget for dig på auktionsmarkedet, så hvis du har fået blod på tanden og eventyrlysten er ved at tage over, kan du klikke her, for at blive ført direkte ind i en verden af spændende belysning.