Har du brug for et godt tip til at bruge byen på en aktiv måde?

Vi kender det alle sammen. Man sidder derhjemme og weekenden nærmer sig. Der er ingen krydser i kalenderen – hvad søren skal man foretage sig? Man mangler inspiration til at finde på nogle nye aktiviteter.

Det kan af og til godt være svært, at finde på nye ting man kan lave. Os mennesker har ofte en tendens til at vælge det trygge og det vi kender. Så vi mødes med vennerne på det lokale stamværthus hvor vi også var de forrige 20 gange vi mødtes. Men det skader jo ikke at prøve noget nyt!

 

De kulturelle ideer

 

Der findes utallige muligheder i København hvad angår kulturelle tilbud og muligheder. Noget er gratis, noget koster næsten ingenting… Jeg har valgt at have fokus på, ja de to førnævnte. Der findes mange muligheder og heraf kan følgende nævnes som oplagte muligheder:

Det Dansk Jødiske museum hvor man kan opleve den jødiske historie og samtidigt få et indblik i en meget spændende arkitektur. Det koster kun 60 kr. i entre.

Davids Samling  er til dig som er kunstinteresseret. Der er nemlig kunst fra hele verden og det er tilmed gratis at komme ind. En fed oplevelse for alle i virkeligheden.

Til den musikinteresserede er der mulighed for at besøge musikmuseet. Det koster 70 kr. for en dagsbillet. Men hvis du har lyst til ,at udforske musikken og alle dens hjørner så er det her en oplagt mulighed.

Politimuseet er også en oplagt mulighed. Det koster en flad 50’er det er en dag hvor man virkeligt kommer ind bag ved manden/kvinden i uniform. Det er i virkeligheden spændende at dykke ned i den verden.

Teatermuseet er også en mulighed, det giver dig chancen for at dykke ned i en gammel underholdningstradition. Det kan godt være streaming er et hit lige nu. Det var teater også engang og du kan endda prøve nogle af de gamle kostumer. Det koster 40 kr. at komme ind

Den Hirschsprungske samling – det kender du sikkert ikke. Det minder om et lille tempel hvor der er samlet en masse kunst fra danmarkshistorien i ”nyere” tid. Det koster 95 kr. i indgangen og er helt klart en oplevelse værd.

Men hvis du har lyst til at vide endnu mere om ovenstående så kan du læse meget mere på tipKBH for at finde inspiration.

 

De Aktive ideer

 

Har du brug for noget andet end bare at sidde på den lokale bodega? Så har jeg her 5 gode bud på aktive barer i København. Som både er sjove, tidsslugende og absolut et besøg værd!!

BIP BIP BAR er en bar med masser af arkadespil, et skridt tilbage til de gode gamle dage hvor spillene var simple men super sjove.

Dupong bar – Hvem har ikke lyst til, at vinde over sine venner i bordtennis og samtidig også få en god omgang motion mens man drikker en god øl? En klar anbefaling herfra.

Nu mens vi er i gang med det aktive. Petanque bar – find din indre franskmand frem og slå vennerne, familien eller kollegaerne i petanque mens i hygger med cocktails eller øl.

Pub&Sport er også en oplagt mulighed for drengene der skal se landskamp, chl i fodbold eller bare vil have en god aften med vennerne mens man spiller lidt pool & dart.

Bastard café er ikke så fysisk aktivt men der er derimod høj hjerne aktivitet når du skal slå vennerne, familien eller kæresten i et brætspil eller lignende. Det er super hyggeligt så også en varm anbefaling herfra.

Hvis i vil læse eller vide mere om disse 5 barer så følg linket ind til en fyldestgørende artikel på tipKBH her.