Helhedsorienteret behandling af muskelsmerter for kvinder

Muskelsmerter kan komme fra mange kilder. Ofte er det, fordi du bruger nogle muskler på en måde, du ikke er vant til. Noget af det mest udbredte er nakke- og skuldersmerter. Det kan 7 ud af 10 danskere skrive under på. Den type er muskelsmerter er allermest udbredt hos kvinder. Kender du en kvinde, som døjer med nakke- og skuldersmerter? Har du selv ondt? Helhedsorienteret behandling kommer dine muskel smerter til undsætning.  At slippe af med dem betyder, at du ikke er generet i din dagligdag. Muskelsmerter kan komme af mange årsager, og du ved måske endnu ikke, at den er gal. Du har måske vænnet dig til det. Du vil dog opdage, at dine nakke- og skuldersmerter nedsætter din glæde. Du lægger især mærke til det, når de er væk.

Årsagen til nakke- og skuldersmerter er uvante eller dårlige bevægelser

Det farlige ved nakke- og skuldersmerter er netop, at du ikke opdager, hvad de kommer fra. Pludseligt er de der bare. Nogle af de kendte årsager til nakke- og skuldersmerter er ofte forbundet med bevægelser, som du gentager på arbejdet. Bevægelserne kan være mange, men nogle af de mest udbredte er:

  • En ’punkteret’ kropsholdning, hvor dine skuldre bøjer sig forover
  • Lange perioder med arbejde, hvor hovedet peger nedad
  • At du sidder i en position, din krop ikke har godt af
  • Du sover på maven

Samtidig kan det også være af psykiske årsager, at du har nakke- og skuldersmerter. Helhedsorienteret behandling tager højde for det psykiske og psykiske aspekt, så du finder den virkelige synder. Når synderen er fundet, kan du udbedre den. Så slipper du smerterne og genvinder tilpasheden.

Det tager ikke en krig at komme smerterne til livs

Det tager typisk mellem 3 og 5 behandlinger, før du er smertefri. Behandlingen gør sig brug af flere teknikker. Psykomotorisk behandling, fysiurgisk massage og samtaler med en erfaren og kompetent behandler.