Her skal den næste firmafest holdes

I Midtjylland ligger der flere smukke steder, hvor der kan holdes en god firmafest. Skanderborg og Silkeborg er gode steder, hvis der skal være en smuk udsigt. I Silkeborg ligger Radisson – Papirfabrikken, som har nogle rigtig fine selskabslokaler. Her har de flere forskellige typer af lokaler og kan sammensætte drikkevarer og menu, lige som I gerne vil have det. De holder flere fester i løbet af en uge, og er derfor knivskarpe til at sørge for, at det bliver en vellykket aften og at det hele foregår så nemt som muligt.

Mulighederne på Radisson i Silkeborg

Der er flere muligheder ift. selskabslokaler på Radisson i Silkeborg, de er listet op nedenfor.

  • Restaurant 1a befinder sig på 1. Sal i Jysk Musikteater. Herfra er der den smukkeste udsigt over havnen. Der er mulighed for at have 120 gæster med til fest. På samme etage ligger et gammelt papirmuseum, det bruges ofte til velkomstdrinks eller kaffepause. En rigtig god icebraker inden festen går i gang.
  • Ballroom her er der udsigt til Gudenåen som er lige udenfor vinduerne. Der er plads til 80-140 gæster og mulighed for både runde borde og langborde.
  • Michael D er restauranten i hotellet. Den ligger også med en smuk udsigt til Gudenåen. Ved runde borde er der plads til 72 gæster og med lange borde er der plads til 80 gæster.
  • Kedelbygningen er et råt hus, som har fede lokaler. I pejsestuen hvor der er en stor skorsten, kan der være 40 gæster. I kan også holde stor fest i salen, hvor der kan være plads til 175 gæster og der kan laves hygge belysning som giver en helt særlig stemning.
  • Jysk Musikteater – store sal er til det helt store selskab. Det er et handicapvenligt lokale. Ved runde borde kan der være 216 personer og ved landborde 450 personer.

Inden festen

Det er oplagt at kombinere festen med en tur på Hjejlebådende, som sejler lige udenfor Papirfabrikkens vinduer. I kan starten den festlige aften på Silkeborgsøerne, hvor I får et glas bobler. Den mindste båd kan have 20 med, hvor den største båd kan rumme helt op til 200 mennesker.