Hold Miniferie i sønderjysk idyl

Alle kan have brug for en pause fra hverdagens stress og jag. Og hvilket er hertil bedre end en miniferie? Skærbækcentret i Sønderjylland byder på rolige og smukke omgivelser, hvor du og din partner eller jeres familie sammen kan slappe af og opdage det skønne ved ferier i Danmark. For det er ikke nødvendigvis en ferie i sydens sol der får dig allermest ned i gear. Danmark har en fantastisk charme, og hvorfor ikke udforske det smukke ved det ganske land?

Vælger du at holde miniferie i Sønderjylland, er der rig mulighed for at opleve det som Danmark er allerbedst til – hyggelige byer og smuk natur. Ribe ligger en kort køretur fra Skærbækcentret, og Sønderjyllands smukke natur omkranser jer hvor end I befinder jer. Er I til leg og kildren i maven, ligger en af Danmarks stoltheder, Legoland, også i kørselsafstand fra centret.

Er denne form for miniferie det dig og din familie søger, er Skærbækcentret det helt rette sted at slå rødder for en stund. For ikke nok med at Sønderjylland i sig selv er en oplevelse værd, så er det danske feriecenter det bestemt også. Børnene kan hygge sig i deres badeland, og skal træningen holdes ved lige selvom den står på ferie, er der også fitnesscenter til at styrke kroppen.

Skærbækcentret byder på feriehuse, hvor I får masser af rum til at slappe af i hinandens selskab. Husene er selvfølgelig udstyret med alt hvad I behøver, og er derfor de helt perfekte rammer for en afslappende miniferie i idylliske scener.