Hvad er en branddør?

Branddøren bruges i mange forskellige forbindelser til at skabe sikkerhed og tryghed, blandt de som færdes omkring den. I tilfælde af brand er det vigtigt, at ilden ikke spreder sig fra en bygning til en anden. Dette forudsætter at de enkelte dele i bygningen, kan holde længst muligt på flammerne. Derfor er det altså nødvendigt med brandhæmmende døre imellem bygninger.

 

Hvad er forskellen?

Der findes forskellige typer af branddøre, og tallet i navnet afslører det antal af minutter, den kan holde ilden væk. Står der 30 efter navnet, kan den holde ilden væk i mindst 30 minutter eksempelvis. Man må ikke lave om på konstruktionerne på en branddør af sikkerhedsmæssige årsager, men det behøver ikke at betyde, at den branddør du vælger, ikke er pæn.

 

Hvilken løsning skal jeg vælge?

Novo Ferm producerer og sælger diverse former for porte, logiksystemer, døre og også branddøre. Branddørene er produceret i Italien, og du kan købe dine branddøre i flere forskellige standardfarver, men det er også en mulighed at ønske en specialfarve. På den måde kan du sikre dig at branddøren, ikke kun beskytter mod brand, med også passer ind i rummet designmæssigt.

 

Branddørene opfylder selvfølgelig kravene for de europæiske standarder for brandhæmmende døre, idet de er testet i henhold til EN 1634, som er en brandhæmmende og røg kontrollerende test for blandt andet døre.

 

Novo Ferm tilbyder forskellige løsninger. Drejer det sig om eksempelvis parkeringskældre, offentlige bygninger eller industri, så er en brandport den ideelle løsning. En branddør kan også der være en løsning, men denne vil også være ideel til bolig eller erhverv.

 

Find den bedste løsning til dig

Altså har Novo Ferm en løsning til lidt af hvert, hvad enten det er som privat person eller erhverv. Ved at benytte dem får du muligheden for at forene tryghed, sikkerhed og lækkert design. Er du i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til din bolig eller erhverv, så kontakt Novo Ferm, og modtag professionel vejledning. På den måde sikrer du dig den bedste løsning til dine behov.

Læs mere og køb branddøre med og uden glas hos Novo Ferm.