Hvad skal du lave i din ferie?

Når du er single, kan dine kolleger godt undre sig over, hvad du dog skal bruge 3 ugers sammenhængende ferie på? Særligt hvis du heller ikke har børn. Uanset om du har masser af planer, eller om du bare skal slappe af derhjemme med Netflix, så har du også brug for en lang, sammenhængende pause fra hverdagens stress og jag.

Så rejs dog!

Hvis du holder af at rejse, og i øvrigt har pengene til det, så tag på rejse. Vil du ikke rejse alene, så er singlerejser hos events4singler, måske løsningen. Her er I flere singler, som rejser sammen, og du får derved udvidet dit netværk, får nye venner, og måske endda en kæreste.

Ellers kan du tage en ven eller veninde med på rejse, bare sørg for, at I nogenlunde har samme mål for ferien, da det ellers kan blive frustrerende at rejse sammen.

Det kan dog være enormt befriende at rejse alene, så har du mod på det, så kast dig ud i det.

Hobby

En dejlig lang ferie er også en oplagt mulighed for at dykke ned i en hobby. I hverdagen har du måske ikke hverken tid eller energi til at rode med diverse hobbyer, og din ferie er derfor oplagt til denne type aktiviteter.

Er du naturtypen, kan du jo tage en campingtur. Bare dig, din cykel og et telt. Når du ikke er afhængig af andre, har du den ultimative frihed. Det er dig der sætter tempoet. Dig der bestemmer hvor og hvornår der er frokostpause. Dig der bestemmer hvor du skal hen.

Lad op

Hvis du har været presset på arbejdet, så brug din ferie på at lade op. Slap af! Gør kun det du orker, og lad være med at fylde dit program for meget. Heller ikke selvom du synes det er flovt, ikke at ”lave noget” i din ferie. At flyde i en hængekøje eller se Netflix er også at lave noget. De der ser skævt til den slags er ofte misundelige over de ikke har samme mulighed. Nyd det, slap af, og rigtig god ferie!