Hvilken slags computer skal du vælge?

Hvad du skal vælge af computer, kommer helt an på dit behov. Har du overhovedet behov for en computer? De fleste tablets i dag, kan faktisk klare mange af de opgaver man havde en bærbar til førhen. Så måske kan du nøjes med sådan en?

Netflix og noter

Skal du bruge en enhed, hvor du kan tage lidt notater på, tjekke dine emails, gå på nettet, se lidt Netflix og spille et par mobilspil på, så har du i virkeligheden ikke rigtig brug for en computer. Du kan i realiteten klare dig med en tablet, evt. med et eksternt tastatur til. Flere modeller har også en pen til, så du kan tage håndskrevne noter, hvis du har det bedre med det.

En tablet er også nemmere at have med rundt, og kan som regel lades op med en mobillader. Så bliver det ikke meget nemmere.

Billedredigering, webshop og redaktørarbejde

Skal den kunne det ovenstående, og også kunne trække lidt let billedredigering skal du opgradere til en bærbar computer. Bruger du meget tid på at skrive tekster, email osv. vil du have langt større gavn af en bærbar. Du kan stadig have den med dig, og den kan trække lidt mere, og giver dig lidt mere frihed. De bedste af begge verdener. En bærbar arbejdshest.

Du skal dog være opmærksom på, at der er grænser for hvor store grafiske projekter selv den kraftigste bærbar kan tage. Det koster at få så meget power til at fylde så lidt, så skal du lave detaljerede og komplekse grafiske projekter bør du overveje en stationær computer.

Grafisk muskelbundt og mest for pengene

Har du brug for mange hestekræfter, og vil du have mest for pengene, så skal du have en desktop. Men ikke bare en hvilken som helst. Hyr en kyndig til at bygge dig en arbejdshest, som kan trække selv dine største grafiske projekter, og de nyeste spil på højeste indstillinger.

Du får afgjort mest for pengene, hvis du bygger din egen computer, men skal du ikke bruge den ekstra kraft på noget, er det også spild af penge.

Uanset om du skal vælge en bærbar eller bygge en stationær, så se dig om efter en, der har SSD drev (solid state drive), da det vil gøre din computer væsentligt hurtigere. Det er bestemt de ekstra penge værd.

Tag et kviklån 30 dage, og køb din nye arbejdscomputer allerede i dag.