Hvorfor du som selvstændig bør skifte cigaretterne ud med en e-cigaret

Der er mange årsager til at skifte cigaretterne ud med en e-cigaret. Hvis du er selvstændig, så har du dog endnu mere grund til det end andre. Det skyldes i høj grad, at det er vigtigt, at du er effektiv, når du er på arbejde. Den tid, du investerer i din virksomhed, er afgørende for, om du tjener penge og skaber vækst.

Hvis du jævnligt holder rygepauser, så spilder du en stor del af den tid, du kunne bruge på arbejde. Dertil er det også vigtigt at notere sig, at du faktisk bliver døsig og dermed også mindre effektiv, når du har røget en cigaret. Derfor er det bestemt også noget, du bør lægge på hylden, så du kan arbejde mere effektivt.

En e-cigaret kan bruges ved skrivebordet

Én af de klare fordele ved at benytte sig af en e-cigaret i stedet for cigaretter er, at du har mulighed for at bruge den ved skrivebordet (det er du nemlig helt selv herre over, da du er selvstændig). Damp skader ikke andre omkring dig, det misfarver ikke møblerne og skaber ikke en dårlig lugt som det er tilfældet med røg.

Hvis det er noget, du har overvejet, så er det heldigvis ikke specielt svært at finde en god e-cigaret, der er noget for dig. I dag kan du finde et væld af butikker og netbutikker, der har specialiseret sig i at forhandle netop denne type af produkter. De fleste foretrækker dog til en start at finde en god e cigaret butik.

Hvorfor har danskerne succes med rygestop med e-cigaretten?

Hvad end du blot har et ønske om at erstatte dine cigaretter eller du helt vil lægge rygning, dampning og deslige på hylden, så er det en rigtig god idé, at du vælger at investere i en e-cigaret. Her er der nemlig tale om et effektivt rygestopmiddel, der hvert år er med til at hjælpe et stort antal danskere med at lægge cigaretterne på hylden.

Årsagen til, at det er noget, som mange får succes med er, at de får en følelse af, at de faktisk ryger på en cigaret, når de damper på deres e-cigaret. Samtidig er det også en nem måde at få nikotin på, i stedet for at skulle gå rundt med plaster på huden eller at skulle gå rundt og tygge på et stykke tyggegummi hele tiden.