Indlægssåler, der bekæmper smerterne

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Align Footwear er svaret og kan hjælpe dig af med smerter i kroppen. Indlægssålerne er udviklet af en amerikansk og dansk fysioterapeut. Sålerne reducerer blandt andet smerter i fod, knæ, ankel, hofte og nakkesmerter bl.a. når der gås skævt, indad eller udad på fødderne. Sålerne er til dig, som ønsker en smertefri og aktiv hverdag, hvad enten det er ift. din sport eller på dit arbejde. Du kan få sålerne både til mænd, kvinder, unge og børn. Det smarte ved sålerne er, at de kan flyttes fra sko til sko – det vil sige sko, som har en hælkappe. Er der allerede en sål i skoen i forvejen, så er det Align Footwears anbefaling at den tages ud, også selvom der skulle være plads til begge såler. På den måde får du det mest optimale ud af sålerne.

 

Hvilke gener og smerter sålerne hjælper imod

For at sikre din trivsel og velvære i din krop så er det vigtigt med en god kropsholdning. Align Footwear kan bl.a. hjælpe med følgende problemstillinger og give dig en god kropsholdning:

 

  • Hælspore
  • Platfodethed
  • Nedsunken forfod
  • Hoftesmerter
  • Knæsmerter
  • Rygsmerter

 

Align Footwear indlægssåler vil hjælpe dig til at få rettet din krop op, så du derved får en korrekt kropsstilling. Ved at bruge sålerne vil du blive tvunget til at gå og stå lige i det fodtøj, som du har på. Det vil have en kæmpe indflydelse på hele dit skelet fra ankel til nakke. Det at blive rettet op og være mere lige vil også have en stor indflydelse på inflammationen i kroppen, som kan være i led, muskler og ledbånd. Hvis ikke du føler, at der er sket en ændring efter 60 dage, så kan du få dine penge tilbage.

Teknologien bag Align Footwear

Indlægssålerne har tre støttepunkter, som giver en lige fod – det betyder, at risikoen for at gå skævt er minimeret. Ved at bruge traditionelle støtter som kiler, pelotter og svangstøtte så fjernes bevægeligheden, hvilket gør fodens muskulatur slap. En slap fodmuskulatur kan være meget smertefuld og gøre det svært at genoptræne foden. De 3 støttepunkter, som Align Footwear sålerne har, gør det derfor fortsat muligt for foden at bevæge sig. Grunden til at sålerne kan hjælpe, mod andre smerter i kroppen skyldes at den lige kropsposition medfører, at kropsvægten bliver fordelt mere optimalt, derved undgås stød, pres og vrid. Det skyldes at mange smerterne kommer, fordi der trækkes skævt op igennem hele kroppen, hvilket kan resultere i smerter i knæene, lænden, ryggen, spændinger i skulderen m.m. Derfor er det ikke kun dine fødder, men hele kroppen som får gavn af sålerne. På trods af at alle fødder er forskellige, så vil Align Footwear altså kunne støtte alle fødder og ikke fastlåse, som de traditionelle hjælpemidler gør nu. Der er derfor et stort fokus på komforten, men også at fødderne korrigeres, så du derved får færre smerter.