Kom af med alger med effektiv algebehandling

Når man er husejer, er der mange ting man skal tage højde for, og der er mange ting ved huset og i hjemmet, der skal holdes ved lige. En af de ting som mange husejere kæmper med er alger på taget, på fliserne eller på husets facade. Når man har alger kommer ens hus til at se beskidt og ulækkert ud, og algerne skal bekæmpes. Med en effektiv algebehandling kan du blive fri for alger på din grund, og dit hus og din terrasse kan fremstå som rene. Her får du en guide til, hvordan man behandler alger på grunden alt efter, hvor de sidder henne.

1.   Alger på taget 

 

Hvis man har et ældre tag, kan det være vanskeligt at komme alger til livs, men man kan også sagtens kæmpe med alger på taget, selvom taget er nyt. Det er et meget almindeligt problem med alger på taget, men man kan heldigvis hurtigt slippe af med alger på tagetmed en effektiv algebehandling. Når man skal have en algebehandling på taget, bliver det sprøjtet nedefra, så man undgår, at der falder tagsten ned. Det er desuden også det sikreste, at behandle tag for alger fra jorden. Algebehandlingen virker med det samme, men fortvivl ikke, hvis resultatet ikke ses med det samme. Der kan nemlig gå op til et år før virkningen af algebehandlingen ses, så det er om at væbne sig med tålmodighed, når man skal have fjernet alger på taget.

2.   Algebehandling af husmuren 

 

Alger er en levende organisme, der kan sprede sig hurtigt på husmuren. Hvis man ser, at der er en lille smule grønt på husmuren, skal man reagere med det samme og få nogen ud for at give en algebehandling af husmuren. Man sprøjter er skånsomt middel mod alger på husmuren, der dræber alle alger øjeblikkeligt. En behandling af alger på husets facade kan ses før det kan ses på taget, der går nemlig maksimalt fire uger fra behandlingen og til den kan ses på facaden. Læs også mere om teknikken bag en algebehandling på algeteknik.dk.

3.   Kom af med alger på fliserne 

 

 

De fleste danskere kæmper med alger på deresfliserpå terrassen eller i indkørslen, da det fugtige danske vejr gør, at alger er nærmest umulige at komme til livs selv. Man kan undgå at lave en masse ekstra arbejde ved at give sin fliser en algebehandling – også kendt som en fliserens. Man undgår på den måde på lang sigt at rense sine fliser. Når man behandler alger på fliser bruger man også et skånsomt middel, der er godt for miljøet, så man ikke får en masse kemi sprøjtet ud på sine fliser. Efter en algebehandling af fliser, kan der godt gå lidt tid før resultatet kan ses alt efter vejret. Hvis det er regnfuldt og fugtigt går der længere tid end hvis det er solrigt. Det er derfor en god idé at få en algebehandling af sine fliser om sommeren, da resultatet her hurtigere kan ses.