Lang dag på arbejde? Forkæl dine fødder

Der er mange forskellige erhverv, hvor det er normalt at være oprejst og på sine fødder hele dagen. Det kan være hårdt for både tæer og trædepuder. Derfor kan det være en god ide med en fodbehandling en gang imellem – ikke kun hvis du er lagermedarbejder, håndværker eller anlægsgartner. Det kan også være, at du er forretningsmand, der tit er ude til flere møder på én dag og derfor er oprejst meget af dagen. Det er således ikke kun ved personer med åbenlyse arbejdstunge erhverv, det kan være nødvendigt at have øje for fodpleje.

Det rigtige fodtøj kan hjælpe dig i din hverdag

Hvis du på dit arbejde har muligheden for at gå i fodtøj, der tager højde for, at du går godt, så er du bedre stillet, og du har en større chance for en god dag, hvis dine fødder ikke bliver for mast. Men er du forretningsmand eller forretningskvinde, bliver du ofte nødt til at følge en vis dresscode. Hvis du for eksempel har hæle på hver dag, kan det knibe med den fornødne blodcirkulation, og du kan ende med ligtorne og andre problemer. Vil du ikke smide de stramme sko, kan du dog stadig afhjælpe dine problemer. Bor du i området omkring Roskilde, kan du for eksempel få fodterapi i Roskilde, hvor der er fokus på at afhjælpe fødder, der er hårdt ramte. I samme ombæring kan du blive forkælet med en fodmassage, så du kan få blodomløbet i gang og få sundere fødder.

Prøv med en sål i skoen

Er dine yndlingssko ikke så praktiske, så kan du forsøge med en sål af gele i skoen. På den måde kan du undgå, at dine fødder bliver for ømme i løbet af dagen, du kan få bedre støtte, og blodcirkulationen vil øges. Således kan du forkæle dine fødder lidt og give dem daglig ”fodterapi”.