Leg er for både dine børn og dig

Det er vigtigt at motivere dine børn til at få motion i hverdagen. Særligt med de mange stillesiddende undervisningstimer i folkeskolen. Men det er mindst ligeså vigtigt, at du selv motionerer. Så hvorfor ikke gøre det sammen med dine børn gennem leg. Det giver både god motion og hyggeligt samvær, som vil bringe mange sjove stunder frem.

 

Danmarks nationalsport er ren leg

Fodbold er uden tvivl den mest populære sportsgren i Danmark. Siden begyndelsen af 1900-tallet har fodbold samlet børn og voksne på alle aldre. Fodbold er nemlig en holdsport, som samler folk på tværs af nationalitet, køn og sportsligt niveau. Og så er konceptet ganske simpelt. Det handler om at score mål og spille sammen.

Verdensklasse fodbold i jeres have

Det kræver nemlig ikke meget at kunne være med. Blot et par gode sko, der kan sparke en solid bold i mål. Og så naturligvis et mål at score i. Det er faktisk slet ikke umuligt at skabe en verdensklasse fodbold bane lige midt i baghaven. Der findes fodboldmål i mange forskellige størrelser og modeller, som gør det muligt at skabe en god fodboldbane selv på ganske få kvadratmeter. Både store og små børn og unge kan spille med på små fodboldmål.

 

Stå på mål for dine børn

Med et fodboldmål og en bold under fødderne er det bare at komme i gang. Sammen kan i spille kamp mellem hinanden, øve hjørnespark og skyde straffespark. Alt i mens I får god motion ud af det. Som forældre er det vigtigt, at du selv viser engagement på banen ved at deltage aktivt i legen. På den måde vil dine børn også leve sig ind i spillet, og få mest muligt ud af det. Det er slet ikke så svært, når først du bliver grebet af kampens hede, og oplever dine børns glæde.